Poznate mame i trudnice na predstavljanju brenda Stokke

Poznati skandinavski brand Stokke 15. listopada je u butik dućanu Male stvari predstavio svu ljepotu svog dizajna i kvalitete koja traje dugi niz godina. Sigurnost, udobnost, fleksibilnost i moderni, bezvremenski dizajn odlike su Stokke branda kojem je u fokusu jačati vezu između roditelja i djeteta.

stokke 10

Marijana Batinić, Jelena Veljača i Iva Balaban

Moderatorica Jelena Veljača podijelila je svoja razmišljanja o nadolazećim slatkim trenucima pripreme za dijete uz poznate trudnice Anamariju Asanović i Lorenu Nosić te mladu mamu Marijanu Batinić. Jelena je bila ugodno iznenađena svim prednostima koje Stokke Xplory True Black kolica pružaju jer osim savršenog izgleda, omogućava prilagodbu po visini i podešavanja sjedala kako bi beba bila što bliže roditelju. Moderni ‘high-tech’ materijali i bezvremenski, višestruko nagrađivani urbani dizajn čine Stokke Xplory dječjim kolicima budućnosti. Stokke Xplory True Black kolica su kolica koja omogućavaju potpunu povezanost roditelja i djeteta, a lagana su za upravljanje.

Marijana Batinić, Lorena Nosić, Jelena Veljača i Anamarija Asanović

Marijana Batinić, Lorena Nosić, Jelena Veljača i Anamarija Asanović

Uz Stokke Xplory True Black svi kupci u odabranim butik dućanima poput Malih stvari dobivaju presvlaku s crno-bijelim prugicama kako uz crna kolica mogli imati i još jednu varijantu. Jelena je uzvanicima ispričala i priču o dječjem krevetu Stokke Home koji je rađen za kako bi svakoj bebi omogućio udobnost i sigurnost, a podupire rast i razvoj brojnim mogućnostima prilagodbe za smještaj, presvlačenje i igranje.  Prilikom dizajniranja Stokke Home linije cilj je bio ostvariti siguran i udoban dom za bebu, otuda i oblik kuće za globalni znak linije kako bi se najmlađi osjećali kao u svom malom privatnom domu.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Ne propustite Stokke dane u Dječjoj trgovini Male stvari od 15. do 22. listopada 2015., a više saznajte na male-stvari.hr. Tvrtka Stokke osnovana je u Alesundu u Norveškoj 1932. godine i započela je kao proizvođač visokokvalitetnog namještaja. Prvi proizvod za djecu – ikonska Tripp Trapp stolica lansirana je 1972. i od tada je prodana u preko 9 milijuna komada te predstavlja ključan proizvod u Stokke kolekciji. Više informacija možete saznati na stokke.com i na Facebook stanici.

Marijana Batinić

Marijana Batinić

stokke 8

Anamarija Asanović

stokke 5

Lorena Nosić

stokke 1

Predstavnica Stokke brenda, Dijana Bušić

stokke 2

stokke 4

0