Neodoljiva dječja posteljina koju vole i odrasli

posteljina za djecu (3)

Poznati zagrebački dućan Male stvari (Remetinečka 5a) u svojoj ponudi ima nešto odlično. Radi se o prekrivačima za djecu nizozemskog brenda Snurk koji će ih osvojiti. Osim što nijedna dječja soba više neće biti ista, ovi zabavni prekrivači donijeti će i osmijeh na lice vašim najmlađima.

posteljina za djecu (7)

Maštovit dizajn ostvaruje dječje snove – tako će curice moći postati princeze ili balerine, a dečki vatrogasci, astronauti ili vitezovi. Osim što su i lijep ukras za sobu, prekrivači su napravljeni od 100% visokokvalitetnog pamuka i dolaze s jastučnicom u kombinaciji.

Naime, Snurk koristi samo “perkal” pamuk u čijem je slučaju gustoća tkanja puno veća od standardne posteljine. Time je ova posteljina puno dugotrajnija, mekša i podatnija. Snurk pamuk također prolazi kroz tretman “smanjivanja skupljanja materijala” prije završnog printa slike zbog čega će vaš poplun sigurno stati u navlaku i nakon pranja.

posteljina za djecu (5)

Sve ljubitelje kvalitete i dizajna spojenih u neodoljivu priču razveselit će informacija da je ova bajkovita posteljina trenutno u ponudi po promotivnoj, 20% nižoj cijeni do 20. travnja u trgovini Male stvari. Posteljinu možete kupiti na adresi Remetinečka 5A ili naručiti preko web-shopa Male stvari.

posteljina za djecu (6)

posteljina za djecu (4)

posteljina za djecu (2)

Foto: Snurk
T.B.

0