Praktični pokloni koji će ovih blagdana razveseliti svaku mamu

Praktični pokloni koji će ovih
blagdana razveseliti svaku mamu

Svake godine u blagdansko vrijeme, javljaju se iste nedoumice i pitanja- što pokloniti najmilijima? Već smo pisali o odličnim poklonima za sve žene u vašem životu, a što je s mamama? Gotovo svi imamo barem jednu prijateljicu koja planira postati majka, već je postala majka ili još sitno odbrojava do tog posebnog dana. Dobro je poznato da pokloni za mame prije svega moraju biti praktični i funkcionalni. Kako bi ovih blagdana razveselili novopečene mame razmislite i o alternativnim ‘poklonima’. Blagdani s malom djecom ponekad mogu biti zahtjevni, s obzirom na kolače i slastice koje bi mališani ipak trebali izbjegavati. Posebni multipraktik poslužit će kao odličan saveznik u isprobavanju pudinga i kašica s mirisima blagdana u kojima će i djeca uživati.

Zimski dani i majčinstvo ustvari odlično idu zajedno. Vrijeme provedeno u igri s mališanima u toplini doma uljepšat će ugodne pidžame i tople čarape. Nosilice i jastučići neizostavan su dodatak u svakoj bebinoj torbi, a specijalne rukavice za guranje kolica, šetnje na svježem zraku učinit će bezbrižnima. Poznati hrvatski brendovi osvojili su nas kreacijama koje će prve zimske dane učiniti izuzetno toplima i stylish. Maštoviti i originalni pokloni za mame koji u posljednje vrijeme sve češće viđamo na profilima poznatih mama blogerica su i simpatične ‘kutije iznenađenja’. Pokloni za mame koji će se zasigurno naći na listi omiljenih su i proizvodi za njegu. U hladnim mjesecima koža i kosa zahtijevaju posebnu njegu, a dok beba spava, mama će u svojih ‘pet minuta’ samo za sebe uživati u kućnom spa tretmanu uz omiljeni topli napitak.

Pokloni za mame i one koje će to tek postati

Stokke (Male stvari)

 

Leonor Greyl Huile de Magnolia (Douglas)

Kedma Platinum Učvršćujuća maska za lice

Guerlan Abeille Royale Serum (Douglas)

Foto: Unsplash, Instagram, Baby Center, Male stvari, Douglas, Atelier Bebes, Ne.Ne.Ne., Croata, Asos design, Oysho, H&M, Mango, Amazon, Coconut grass, L,A. design studio, Bump box, émoi émoi, Kedma, Ergo baby, Ingrid Isabel, Hatch, Magic baby, Seraphine, Palčić, Nubey, Not on the high street

Učitati još
Zatvori