Otvoren drugi CineStar dječji festival

Jučer je u CineStaru u zagrebačkom Avenue Mallu svečano otvoren drugi po redu Dječji festival. Tom prilikom je održana i premijera filma ‘Pan: Putovanje u Nigdjezemsku’. Film od producenta filmova o Harryju Potteru prikovao je za kino sjedala brojne poznate koji su na obiteljsko druženje doveli svoje mališane.

Branka Krstulović

Branka Krstulović

Otvorenje festivala kao i premijeru filma nisu propustili Sandra Bagarić, Tarik Filipović, Branka Krstulović, Marijana Mikulić, Jelena Perčin, Daniela Trbović, Iva Šulentić, Goran Grgić, Jasna Palić Picukarić, Gorana Marin, Anamarija Vrdoljak, Aleksandra Mindoljević, Ana Miščević, Ines Preindl, Siniša Kovačić, Zoran Pribičević, Uršula Tolj, Bojan Jambrošić, Robert Bošković, Đurđica Vorkapić, Mario Miše te mnogi drugi.

Aleksandra Mindoljević

Aleksandra Mindoljević

Na otvorenju, mališani su se zabavili uz edukativne i kreativne radionice CineStar partnera, kao i glavnog sponzora festivala Lino Podravka. Osim tih radionica, održane su i zabavne Jana Ice Tea Spužva Bob Skockani i Jana Junior nagradne igre. Na programu za vrijeme trajanja cijelog Dječjeg festivala svi posjetitelji mogu pogledati sljedeće filmove za samo 20 kuna: ‘Pan:Putovanje u Nigdjezemsku’, ‘Ups! Noa je otišao’, ‘Mune:Čuvar mjeseca’, ‘Albert,’ ‘Blinky Bill: Neustrašiva koala’, ‘Malci’, ‘Mali zmaj’ te mnogi drugi. Dječji festival će se osim u CineStaru u zagrebačkom Avenue Mallu paralelno održavati u ostalim CineStar kinima u Hrvatskoj i BIH sve do 12. listopada.

Ana Marija Vrdoljak i Sandra Bagarić

Ana Marija Vrdoljak i Sandra Bagarić

Dio programa je realiziran u suradnji s UNICEF-om, a Hrabri telefon i kampanja Dislajkam mržnju podržali su festival, kao i njihovi promotori Iva Šulentić i Danijela Trbović.

Ana Miščević

Ana Miščević

Publika će za vrijeme Dječjeg festivala moći birati najbolji film putem on line upitnika na www.blitz-cinestar.hr , prilikom čega će najsretniji glasač osvojiti Loyalty karticu CineStara sa 10 gratis kino ulaznica. Najbolji film festivala izabrati će i stručni dječji žiri u sastavu od tri člana: Jan Pentek, Helena Beljan i Fran Tot.

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Sve informacije o radionicama kao i kupnji ulaznica za projekcije u sklopu ovogodišnjeg Dječjeg festivala možete naći na blitz-cinestar.hr.

Ines Preindl

Ines Preindl

Jelena Perčin

Jelena Perčin

Tarik Filipović

Tarik Filipović

Foto: Sara Dombre

0