Zabavne majice za roditelje i klince koje se nose u paru

Brend Nor-folk u siječnju 2015. osnovali su Fionna i Bobby Burrage, bračni par iz Norfolka, koji zajedno sa svojim sinom Stanleyem sada čine trio koji je zaslužan za izgled brenda. Grafički dizajn je okosnica brenda koji u svojoj ponudi ima različite majice za klince i njihove roditelje, sve u minimalističkom stilu.

norfolk3

Dizajn po kojem su postali poznati ima reference u popularnoj kulturi, naime njihove majice s natpisima ‘Work hard.’ i ‘Play hard.’ riječi su pjesama Wiz Khalife i Davida Guette i svoje su mjesto našle u riječniku mladih dajući do znanja da nakon napornog posla slijedi zabava do jutra. Nor-folk je ovaj popularni pojam prvo razdvojio, a zatim upotrijebio na duhovit način na majicama za klince i njihove roditelje. Dječja majica nosi natpis ‘Play hard’, a ona za odrasle ‘Work hard’, dva pojma s kojima se mogu poistovjetiti sve mame i tate. I nose se istovremeno u paru, naravno.

norfolk2

Vjerujemo kako bi ovako nešto moglo izvući osmijeh na vaša lica, kao i lica prolaznika. Dječja majica dolazi po cijeni od 20, a ona za odrasle po cijeni od 25 funti. Mogu se naručiti na stranici brenda Nor-folk. Kupite ih nekome (ili sebi) ovih blagdana i dobro se zabavite!

norfolk4

norfolk1

Foto: @nor_folk

0