Naljepnice za najljepšu dječju sobu

Naljepnice za najljepšu dječju sobu

naljepnice

Vjerojatno ste ih primijetili u brojnim dječjim sobama skandinavskog stila. S obzirom na veliki povratak tapeta, naljepnice za zid korak su između za one neodlučne. Zato su i najčešće viđene u malim dječjim carstvima – jer će se te sobe najčešće mijenjati.

naljepnice

Samoljepive naljepnice

Osim toga, uvijek izgledaju veselo, pa makar se radilo o najobičnijim okruglim naljepnicama crne boje. One će napraviti veseli točkasti uzorak, a u drugim nijansama dobit ćete šarene konfete.

naljepnice

Trokutići, kvadratići, pa čak i male Batman maske, daju odličnu pozadinu za sve ostalo što želite objesiti na zid. Neki se odlučuju na prekrivanje sva četiri zida, a neki samo na jedan. Neki spajaju više uzoraka, a drugi ostaju vjerni samo jednoj kombinaciji.

Iako su same po sebi minimalističke, njihov grupiranje na zidu daje neupadljiv, no ipak konkretan ukras.

naljepnice

Zabavu donosi i njihovo lijepljenje, što možete napraviti u paru sa svojim mališanom. U svojoj ponudi ima ih brend Rocky Mountain Wall Decals koji dostavlja i u Hrvatsku – na ovoj stranici možete razgledati kakve sve uzorke nude.

Ako vam točkice pak nisu dovoljne i tražite nešto personalizirano, pogledajte kakve naljepnice za dječju sobu radi hrvatska blogerica Lidija Tomas Matijević.

naljepnice

naljepnice naljepnice

naljepnice

naljepnice

Foto: Rocky Mountain Decals Instagram

Učitati još
Zatvori