Najslađe dude za bebe

Jedan od najmaštovitijih darova mladoj mami i njezinoj bebi svakako može biti personalizirana duda. Iako se lome koplja oko ovog, nekima jednog od najpotrebitijih predmeta, uvijek treba poslušati roditelje i njihove želje. Dok je nekim mamama spas, druge su majke strogo protiv duda varalica, no i stručnjaci imaju podijeljena mišljenja. Roditeljima se daju oprečna mišljenja o dudi, a vama je zapravo jedino bitno kako utješiti svoje dijete. Bebe se rađaju s nagonom za sisanje koje im daje osjećaj sigurnosti, iz tog razloga je duda varalica od velike pomoći u prvim mjesecima života. Duda zadovoljava djetetov nagon za sisanjem kada dijete nije gladno. Pomoći će djetetu kod uspavljivanja ukoliko dijete spava s dudom.

U slučaju da spadate u tu skupinu pobornika dude ili ste odlučili pokloniti dudu bebi roditelja koji ju odobravaju i koriste kao pomoćno sredstvo prilikom tješenja ili uspavljivanja bebe, razmislite o stvarno unikatnom ili personaliziranom poklonu. Dude dolaze u standardiziranom obliku i veličinama, no njihov izgled i dodaci, posebno kopče kojima se duda pričvršćuje za bebinu odjeću kako bi uvijek bila dostupna, stvarno mogu biti najmaštovitiji i šarmantni modni dodatak bebinom outfitu.

U potrazi za stvarno unikatnim komadima posjetili smo platformu Etsy i pronašli neke brendove koji, ne samo da će zadovoljiti svačiji ukus, već svojim osobnim pristupom (ipak se radi većinom o mamama koje same imaju manju djecu i bebe) i pogoditi točno ono što vi za svoju bebu želite. Posjetite njihove stranice, dostavljaju i u Hrvatsku.

T.R.

Foto: Screenshot

 

 

0