Najslađe blizanke Instagrama

Najslađe blizanke Instagrama

blizanke

Danas slavna Instagram mama, Katie Stauffer krenula je prije tri godine u avanturu na ovoj društvenoj mreži za koju nije nikad očekivala da će joj donijeti gotovo milijun pratitelja.

blizanke-kcstauffer-9

Blizanke su prave zvijezde maminog Instagrama

Glavni motiv fotografija oduvijek je njena obitelj koja danas broji sedam članova, uz nju i muža tu je petero djece. Ponekad se mogu vidjeti četrnaestogodišnja Kaitlin, desetogodišnji Charles, osmogodišnji Finn, ali prave zvijezde su dvogodišnje blizanke Emma i Mila. Prije njihovog rođenja Katie je vodila prosječan Instagram blog, no nakon rođenja blizanki počela je brusiti svoje fotografske vještine i sada prilično dobro može unovčiti sponzorirane fotografije.

blizanke-kcstauffer-2

Pratite li @kcstauffer već neko vrijeme, mogli ste gledati preslatke djevojčice od kad su bile majušne bebice, pa sve do sada kad su prave vragolanke i još bolji modeli za fotkanje.

blizanke-kcstauffer-11

Prije ih je mama oblačila za improvizirana snimanja, a sad zdušno poziraju bez da ih se traži. Osim toga, sad su sve izraženije i njihove osobnosti. Mila je prava glumica dok je Emma malo sramežljivija.

blizanke-kcstauffer-6

blizanke-kcstauffer-12

Nedavno je Katie počela objavljivati videa koja snima najstarija kćer, a glavna je zvijezda Mila. Pratitelji obožavaju gledati njihove avanture, uvjerite se zašto u jednom od uradaka u nastavku.

A post shared by Katie (@kcstauffer) on

blizanke-kcstauffer-7 blizanke-kcstauffer-8

blizanke-kcstauffer-5

blizanke-kcstauffer-3

blizanke-kcstauffer-4

Foto: @kcstauffer

Učitati još
Zatvori