Limited kolekcija Bugaboo kolica za mame kulerice

Limited kolekcija Bugaboo kolica
za mame kulerice

bugaboo-niark-4

Za posljednju limited ediciju svojih popularnih kolica, brend Bugaboo se udružio s francuskim underground umjetnikom i ilustratorom pod pseudonimom Niark1 kako bi stvorili jedna super zabavna Bugaboo kolica! Žive boje i printevi iz ove kolekcije prikazuju umjetnikov zaštitni znak: čudovišta.

bugaboo-niark-2

Bugaboova je filozofija život u pokretu, a ova ekipa nije iznimka tog pravila: na rolama, na skejtu, spremni su za nove avanture! I bez brige, ovo su prijateljska čudovišta.

Dizajn je dostupan za Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee5, Bugaboo Donkey i Bugaboo Buffalo modele, a setovi tekstila i ljetne kupole poslužile su kao platno Niarku1 za njegovu alternativnu umjetnost.

bugaboo-niark-1

Niark1 bio je prirodni odabir savršen za posljednju suradnju jer dok Bugaboo strast počiva u osmišljavanju novih načina kako da ljude motiviramo na pokret, Niarkova strast su izumi druge vrste, oživljavanje čudovišta na platnu. Surađivao je s najpoznatijim brendovima kao što je Converse, a u glazbenoj industriji najpoznatija njegova suradnja bila je s Pharrellom Williamsom.

Bugaboo je ponudio Niarku1 platformu da dizajnira nešto za njemu sasvim novu publiku – roditelje! Rezultat je nešto potpuno originalno, stvoreno za cool roditelje koji na novi način mogu izraziti svoj stil. Očekujte neočekivano s ovim dizajnom, jamčimo vam da ćete se isticati u gomili!

bugaboo-niark-3

Bugaboo x Niark1 dizajn kolica možete pronaći u trgovini Male stvari.

Preporuka

Zatvori