Zara ima novu kolekciju za trudnice i mame

Zara ima novu kolekciju za trudnice i mame

Sve mame, a naročito one koje će to tek postati, neka zgodna odjevna rješenja za nadolazeće dane, tjedne i mjesece mogle bi pronaći u Zaru.

Zara je ovih dana predstavila svoju novu Zara Mum kolekciju, u čijem je lookbooku glavnu igru preuzela Aymeline Valade, omiljeni model brenda Zara, koja će i sama uskoro postati mama po prvi put.

Što donosi nova Zara Mum kolekcija?

Zara je u posljednjih nekoliko godina postala adresa na koju vole zaviriti čak i trudnice, jer svake sezone u prodaju donese neku haljinu ili tuniku u kojoj se trudnice osjećaju ne samo ugodno, već i stylish. Sjetimo se samo slavne Zarine midi haljine s točkicama, koja je postojala i u klasičnoj i u Mum verziji te je doslovno zaludila trendseterice. Ovog puta, za proljeće, Zara je u svojoj Mum kolekciji pripremila super nosive, komforne i elegantne komade koji oduševljavaju svojim pročišćenim i pomalo čak eteričnim duhom. Aduti kolekcije svakako su lagani kaputi, baloneri i pleteni kompleti, a ponovno su tu i sjajne midi haljine, idealne za proljetne kombinacije.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori