Jeste li znali da Zara ima maternity liniju? Ovo su najbolji komadi na sniženju

Jeste li znali da Zara ima maternity liniju?
Ovo su najbolji komadi na sniženju

Trudnički trbuščić neminovno mijenja način na koji svakodnevno poimamo odjevne komade, modu i stil općenito. U jednom trenutku, htjeli vi to ili ne, ako ste trudni morat ćete žrtvovati neke najdraže komade. Krute traperice visokog struka odlaze u na dno ormara za neko izvjesno vrijeme, a zamijenit će ih trudničke hlače s elastičnim dodatkom, lepršave rastezljive hlače, haljine i suknje. Srećom, moda je trenutno takva da baš podržava najrazličitije modele hlača, midi haljine i suknje, pa nije teško odabrati neki komad koji će se uklopiti u vaš smisao stila.

Zara Maternity linija je sad snižena

Brojni high street brendovi također smatraju da svoj stil nikako ne bi trebalo zanemariti samo zato što je sada teže pronaći dobre komade pa su tu potragu odlučili olakšati s komadima pristupačnih cijena. Što se tiče nama široko dostupnih popularnih brendova, Zara je posljednja uskočila u ovaj trend, nakon H&M-a i Manga, te su za ovu zimsku sezonu znatno proširili svoju ponudu. Doduše radi se o isključivo online kolekciji, ali zaista odlično izgleda i trenutno je na sniženju pa se isplati uložiti u neke od komada za koje znate da će vam dobro doći u narednih par mjeseci.

Budući da će zima još neko vrijeme trajati, u Zara Maternity sniženoj kolekciji naći ćete svašta, od oversized džempera, kardigana, haljina, suknji, sweatshirts… U fokusu su podjednako casual, kao i elegantniji komadi. Jedino u čemu kaskaju za drugima su hlače. Mi smo izdvojili neke od najljepših komada koje bismo nosili i ovako, a na linku pronađite ostatak.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori