Mama troje djece, model, poduzetnica i totalna kulerica

Instagram nam je kao društvena mreža zaista donio pogled u živote brojnih pojedinaca koji su odlučili detalje svakodnevice dijeliti s drugima. Nakon nekoliko godina strelovitog rasta pokazalo se kako, kao i druge slične platforme, dolazi s određenom dozom negativnih posljedica, tjeskobe i nezadovoljstva koje možemo osjetiti gledajući druge naizgled savršene živote te u konačnici postati nezadovoljni vlastitim. No, argument da se radi o pomno selektiranim dijelovima svakodnevice zaista stoji na mjestu pa ako njega uzmemo u obzir i promijenimo perspektivu, iz Instagrama možemo izvući ono najbolje – a to su inspiracija i motivacija.

Često pratimo trudničke kombinacije poznatih trendseterica, a isto tako volimo zaviriti u virtualne garderobe slavnih majki te se nadahnuti njihovim stilom. Posljednja koja se istaknula u moru profila je TyLynn Nguyen, model, poduzetnica i majka troje djece koja zaista može poslužiti kao motivirajući primjer. Nezadovoljna samostalnom karijerom modela, u drugoj je trudnoći odlučila pokrenuti vlastitu liniju donjeg rublja koja danas uspješno posluje.

Stil inspiriran muškom modom

TyLynn zaista ima jedinstveni stil, s komadima koje kao da posuđuje iz muškog ormara, može se opisati kao totalna kulerica. Stoga ne iznenađuje da ju je Zara već angažirala kao jednu od žena za svoj novi projekt Living Zara, a među omiljenim komadima naći će se odijela i traperice koje uvijek uspijeva nositi sa elegantnom ženstvenom notom. Zalizana niska punđa s razdjeljkom na sredini je njen zaštitni znak kada je riječ o frizurama. Uz to jako efektno barata modnim dodacima, sunčanim naočalama i torbicama, dok joj se koža uvijek čini tako besprijekornom.

TyLynn sa svojom obitelji, mužem i troje djece, Lotus, Czarom i Hunterom živi u Los Angelesu te opuštenu vibru grada utjelovljuje i u svojem stilu. Zbog svih je ovih elemenata nerijetko muza brojnim beauty i modnim brendovima koji je angažiraju za svoje lice, no tu priča ne staje – iako izgleda da sve radi s lakoćom, Tylynn sve uspone i padove majčinstva redovito dijeli na Instagramu s followerima te će u svakom intervjuu iskreno progovoriti o životnim promjenama koje joj je majčinstvo donijelo. Zbog svega navedenog definitivno preporučujemo da ju pratite i pronađete svoju dozu motivacije na njenom profilu.

Foto: Instagram @tylynnnguyen

0