Ova trudnica zna kako spojiti elegantni i casual stil

Ova trudnica zna kako spojiti
elegantni i casual stil

Trudnoća je u mnogočemu izazovna, a svakako i u modnom smislu. Što kupiti i kada, prilagoditi se godišnjim dobima i tijelu koje se stalno mijenja, a ne opteretiti budžet, pitanja su s kojima se susreće svaka trudnica čim trbuh počne rasti.

U potrazi za inspiracijom nabasali smo na još jedan odličan primjer trudničkog stila – što danas nije ni teško zbog baby booma koji se zbiva u svijetu. Ruta Gyvyte poznata je blogerica čiji je stil i inače odličan, no poželjet će ga kopirati sve trudnice.

Ruta Gyvyte poznatija kao @rutaenroute

Rođena je u Litvi, studirala u Londonu, no već neko vrijeme živi u New Yorku i pravo je oličenje elegantnog stila koji je često inspiracija za poslovne kombinacije.

Budući da je već u poodmaklom mjesecu trudnoće (beba samo što nije stigla na svijet), njena se garderoba sastoji samo od najudobnijih komada, no svejedno im uspijeva dati dozu elegancije. To uglavnom postiže kaputom, čizmama i torbom, pa čak i ako ima trenirku, kombinacija na izgleda u potpunosti casual. Osim tajica, trenirki i sličnih udobnih i trendi “pandemijskih” komada, Ruta je veliki fan midi pletenih haljina čiji rastezljivi materijal savršeno pristaje zaokruženom trbuščiću, a možete ih nositi i nakon trudnoće. Odlične su za ovo prijelazno vrijeme uz kapute i deblje čarape, ali i gole noge i balonere i blejzere.

Učitati još
Zatvori