Trudnički stil: Negin Mirsalehi

Trudnički stil: Negin Mirsalehi

Influencerica, fashion blogerica i osnivačica beauty brenda Gisou, nizozemka Negin Mirsalehi početkom godine objavila je kako sa dugogodišnji zaručnikom i partnerom Mauritssom Stibeom očekuje prvo dijete. Negin na Instagramu sa svojih 7 milijuna pratitelja dijeli svoje modne kombinacije, putovanja svijetom i beauty rutine, pogotovo od kada je osnovala brend Gisou s proizvodima za kosu od pčelinjeg meda. Kao dijete frizerke i uzgajivača pčela, Negin je povukla strasti na obje strane i nakon što je postala prepoznatljiva po bujnoj prirodnoj kosi, napravila je planetarno popularan brend.

Posljednjih je dana u prvom planu trudnički trbuščić i odjevne kombinacije kojima Negin oduševljava u posljednjim danima trudnoće.

Trudnički stil Negin Mirsalehi

Modni stil Negin Mirsalehi opisali bismo kao iznimno ženstven i elegantan, uz veliku dozu razigranosti i lepršavosti. Trenuci u trudnoći koje je najčešće obilježila kamerom potvrđuju da je Negin većinu dana provela u jednobojnim ljetnim haljinama, odjelima ili kupaćim kostimima odmarajući na plaži. Objavila je kako je do termina poroda dijeli tek nešto više od mjesec dana, a prije nekoliko dana objavila je i svoju prvu naslovnicu Voguea na kojoj pozira u raskošnoj zelenoj bundi koja naglašava trudnički trbuh.

Učitati još
Zatvori