Trudnički stil: Meghan Markle

Trudnički stil: Meghan Markle

Od trenutka kada je službeno objavljeno da su Meghan Markle i Princ Harry u vezi, a zatim i da su zaručeni, prašina oko novog kraljevskog para nije se slegla. Svaki njihov korak do vjenčanja bio je pod povećalom javnosti, sama ceremonija vjenčanja srušila je sve rekorde gledanosti, a dobre su vijesti samo nastavili nizati objavom trudnoće.

Fenomen Meghan Markle

Svo to vrijeme Meghan je miljenica modnih stranica, svaki komad koji novopečena Vojvotkinja od Sussexa odjene dospijeva u magazine te se u roku nekoliko minuta rasproda. Sličan je efekt na javnost imala i Kate Middleton, no otkad je Meghan zakoračila u obitelj taj se fenomen samo potencirao. Za razliku od Kate, Meghan je ipak sklonija češćem odabiru high end brendova zbog čega će joj britanska javnost nerijetko zamjeriti, ali reklamna moć koju ima kad je riječ o odjevnim kombinacijama svejedno ne jenja.

Trudnički stil Vojvotkinje od Sussexa

Objava trudnoće u listopadu, netom prije velike australske turneje, privukla je oči cijelog svijeta na modne odabire (i često gafove) buduće mame. Trbuščić se tada jedva nazirao, a u narednim mjesecima Meghan nije prestala s kraljevskim dužnostima što je službenim i paparazzo fotografima dalo još puno prilika da ulove nove kombinacije i da se trudnice diljem svijeta inspiriraju svime što nosi Meghan.

Uniforma koju bira u trudničkim danima sastoji se od haljina i kaputa, najčešće midi dužine. Visoke pete tu su neizostavne, ali zanimljivo bi bilo vidjeti što Vojvotkinja od Sussexa bira u neformalnim situacijama. No pred objektivom kamera Meghan uvijek odiše elegancijom, minimalističkim nakitom i frizurom koja je najčešće skupljena u nisku punđu. Prirodni make up trend koji je dobio na popularnosti otkako pratimo njezin stil, ostao je njen potpis i za vrijeme trudnoće, naglašavajući blistavost i sjaj.

Kraljevska beba najavljena je krajem ožujka ili početkom travnja, što znači da nas čeka još kombinacija, ali zahtjevnijih kako će sada već vidno zaokružen trbuščić rasti.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori