Trudnički stil: Jelena Marinović

Trudnički stil: Jelena Marinović

Svjetskom baby boomu pridružile su se i brojne poznate Hrvatice, a bebe se ove godine očekuju u glumačkom, pjevačkom i influencerskom svijetu. Jedna od poznatijih domaćih influencerica je Jelena Marinović koja je svoju trudnoću objavila krajem siječnja i otkrila kako maleni dječak u njihovu obitelj stiže u lipnju.

Bio je to početak slaganja modnih kombinacija s vidljivo rastućim trudničkih trbuščićem u kojima je Jelena ostala vjerna svojem stilu, samo je u fokus stavila udobne suknje i haljine koje ne sputavaju kretanje poput, primjerice, traperica. Kako dolaze topliji dani, zimske kapute zamjenjuje laganijim varijantama, prateći dobitnu formulu uske haljine i široke jaknice kojoj su vjerne mnoge trudnice. Već je i sama komentirala kako kreiranje outfita postaje sve izazovnije kako trudnoća odmiče, no proljetni dani to bi trebali olakšati.

Modne ideje za sve trudnice

U nedoumici što odjenuti kako se tijelo sve više počinje mijenjati, Instagram zaista može poslužiti kao jako dobra inspiracija za kvalitetan i održivi stil te vam dati ideje kakve komade kupovati, a da ih možete nositi i kasnije. Jelena je odličan primjer toga pa smo tako izdvojili nekoliko kombinacija koje bi mogle biti zanimljive svim trudnicama.

Učitati još
Zatvori