Trudnički kombinezon hrvatskog brenda koji ćete htjeti nositi i nakon trudnoće

Trudnički kombinezon hrvatskog brenda koji ćete htjeti nositi i nakon trudnoće

Kada je riječ o trudničkoj modi, situacija na tržištu je daleko bolja nego prije i relativno je lako uz nekoliko provjerenih formula ostati vjeran svojem stilu unatoč tijelu koje se iz mjeseca u mjesec mijenja. Ovisno o godišnjem dobu, neće vam biti potreban makeover cijele garderobe – jesen i zimu komotno možete provesti u trudničkim hlačama i oversized vestama, a proljeće i ljeto u suknjama i haljinama. No nekad jednoličnost takvih odabira brzo dosadi, jer koliko god devet mjeseci brzo proleti, dani su dugi.

Multifunkcionalni Forty Maternity kombinezon

Lijepo je u garderobu ubaciti nekoliko komada u kojima ćete se osjećati baš posebno, a kad je naglasak na manjem broju komada i trbuščiću koji nemilo raste, onda je naglasak na multifuncionalnosti ili da komadi mogu rasti s vama. Upravo je jedan takav komad u svojoj prvoj kolekciji lansirao hrvatski brend Forty Maternity – kombinezon koji će se prilagoditi cijelom periodu trudnoće, ali i kasnije.

Za ured, sastanak, kavu i sve između

Idealan outfit za odlazak u ured, na sastanke, domjenke i svečane prigode ili šetnje gradom, kombinezon FORTY napravljen je za trudnoću i kasnije, za period dojenja. Ovaj elegantan kombinezon širokih nogavica izrađen je od luksuznog 100% vunenog krepa, s detaljima od lana, te je izrazito udoban i nježan za kožu (ali i za bebinu u periodu dojenja). Sadrži laneni pojas na stražnjem dijelu kojim se regulira potrebna veličina u području trbuščića – kod velikog trbuha lagano se opusti, a kod malih trbuha ili nakon trudnoće pojas se stegne, čime se fantastično naglašavaju struk i obline.

Elegantni plavi gumbići olakšavaju oblačenje i dojenje. Super udoban kombinezon nosiv je u svim prigodama, pogotovo za cjelodnevni boravak u uredu ili za domjenak, a uz dobar par tenisica idealan je za kavu u gradu.

Brend je lansirao svoju prvu kolekciju

Brend je pokrenula Dijana, koja je i sama mama. “Na trećem porodiljnom, koji još traje sam odlučila pokrenuti svoj brend. Jako pazim na kvalitetu tkanina i dizajna i izrade i važno mi je da imamo zaista super proizvode” ističe.

Prva kolekcija pod nazivom Embrace osmišljena je kao kombinacija ležerne 24/7 i business-casual trudničke odjeće. Cilj je bio osmisliti kolekciju na pametan način – tako da je većina proizvoda nosiva za vrijeme trudnoće, dojenja ali i bez trudničkog trbuščića. Embrace donosi prirodne materijale, lagane i udobne, proizvedene u EU. Donosi boje i uzroke, moderan dizajn i vrlo nosive komade u svim dnevnim i večernjim aktivnostima.

Cijelu kolekciju možete pogledati i naručiti u službenom Forty Maternity web-shopu.

Foto: Forty Maternity

Učitati još
Zatvori