Najnježnija kolekcija za trudnice i mame

Najnježnija kolekcija za trudnice i mame

Funkcionalni i udobni komadi imperativ su u prvim mjesecima nakon poroda, no to ne znači da ne želimo da budu lijepi. Grudnjaci, potkošulje ili spavaćice za dojenje u kojima će novopečene mame provesti toliko vremena najčešće su dizajnirani bez estetskog momenta i često bez forme, pa iako znamo da nam trebaju “obični” pamučni komadi, izostaje osjećaj koji dobijemo kad odjenemo nešto lijepo.

Donje rublje i spavaćice s Oysho Mum potpisom

I dok se specijalizirani brendovi uvelike drže klasike, high street brendovi su sve spremniji eksperimentirati s trendovima čak i u ovom području. Među njima se ove sezone posebno ističe Oysho koji donedavno nije niti imao maternity kolekciju, ali malo po malo lansira sve više komada – i svi izgledaju delikatno i lijepo, kako se od donjeg rublja i očekuje.

Pri tom nisu zanemarili materijale niti funkcionalnost, samo su ponudili malo drugačiji dizajn u nježnom izdanju. Čipkasti ili sheer paneli na donjem rublju, uzorak točkica, mekani pamuk, sve to krasi kolekciju donjeg rublja, a proširili su se i na spavaćice i ogrtače koje možete kupiti za vrijeme trudnoće pa produžiti nošenje i nakon poroda.

Široke linije i mekani materijali osiguravaju maksimalnu udobnost kako za spavanje, tako i za dojenje i boravak kod kuće. Izdvojili smo naše favorite s Oysho stranice.

Foto: Oysho

Učitati još
Zatvori