Minimalistički trudnički stil: Carola Pojer

Minimalistički trudnički
stil: Carola Pojer

“Nemam ništa za obući” postaje najčešće izgovorena rečenica u trudnoći; kad se tijelo počne mijenjati, trbuščić postane vidljivo naglašen, a sve najdraže kombinacije iz ormara nemoguće odjenuti. Omiljene hlače možete zaboraviti, a možda još uspijevate stati u suknje i haljine.

Teško je procijeniti koje je godišnje doba gore, ljeto i nesnošljive temperature ili zima i kaput koji ne možete zakopčati, ali u svakoj od sezona može se pronaći ona zlatna sredina; idealni komadi i kombinacije u kojima ćete se osjećati lijepo, a što je najvažnije – ugodno.

Jesenski minimalizam

Kad je o jeseni i zimi riječ, pletivo je vaš adut. U svim mogućim svojim varijacijama, od vesti preko kardigana i dolčevita do pletenih haljina. Ove sezone opet glavnu riječ vode oversized komadi – i oni pleteni, ali i kad je riječ o kaputima, stoga malenu lopticu koja svaki dan sve više raste neće biti teško zaogrnuti i utopliti.

Minimalistice će svakako ove sezone doći na svoje – jer malo je potrebno da se od nekoliko kvalitetnih komada napravi odličan look, još ako uz to uparite trendi torbu ili cipele, nema straha da će dobar stil biti nedostižan kako trudnoća bude odmicala.

Capsule garderoba Carole Pojer

Baš smo zato odlučili potražiti inspiraciju kod poznate austrijske blogerice Carole Pojer koja utjelovljuje sve ovo o čemu smo pisali u svojim bezvremenskim kombinacijama. Iako je već u poodmakloj trudnoći, nije kompromitirala stil koji je gradila godinama. Klasične komade kao što su pletena vesta, crne hlače, bijele tenisice, bež baloner, kaput na vezanje, velika crna torba i slično uspijeva čak izvrtiti na različite načine, stvarajući unutar svoje capsule garderobe brojne lookove kojima se možete nadahnuti čak i ako niste trudni.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori