Najšareniji trudnički stil kao inspiracija za zimu

Marianne Theodorsen

Na Instagram profil Norvežanke Marianne Theodorsen nabasali smo slučajno, no već na prvi pogled je jasno da se radi o dragulju u moru istovjetnih profila koji svi prate sezonske trendove i u svoj stil ne unose ni dašak autentičnosti. Iako Marianne više nije trudna (rodila je svoje drugo dijete, preslatku djevojčicu), njen smo trudnički stil morali izdvojiti kao jedan od najzanimljivijih u posljednje vrijeme.

Budući da živi u Norveškoj, Marianne je odlična inspiracija za zimski trudnički stil ove sezone – onaj koji će unijeti malo boje u sivi dan. Zaposlena u modnom PR-u, itekako uvijek zna koji su brendovi i trendovi hot ali uvijek će ih prilagoditi svojem izričaju te kreirati jedinstvenu priču kombinirajući dizajnerske i vintage komade.

Dizajnerska i vintage inspiracija za zimu

Za svoj je trudnički trbuščić birala je predimenzionirane pulovere i tople bunde koji su rješavali izazov oblačenja u najhladnijim danima. Trend oversized komada dobro će vam doći ove sezone kada su i kaputi i veste veliki te će s lakoćom zaogrnuti trbuh (koji je uglavnom teško pokriti ako ste trudni zimi, bez da kupujete baš svu novu garderobu, uključujući i kapute).

Ova mama kulerica ne preza ni pred ludim kombinacijama boja (što šarenije to bolje) ni kombinacijama uzoraka, veliki je fan šarenih tenisica i buca te je najčešće u casual izdanju, no nisu joj strane ni visoke čizme u kombinaciji s haljinom za elegantnije prilike.

Marianne je dokaz koliko je super igrati se s modom čak i u poodmakloj trudnoći. Iako ovakav stil neće poželjeti kopirati mnogi, svi bi definitivno trebali u svoju garderobu unijeti taj duh razigranosti i slobode. Izdvojili smo nama najdraže kombinacije.

Foto: Instagram

0