Najšareniji trudnički stil kao inspiracija za zimu

Najšareniji trudnički stil kao
inspiracija za zimu

Marianne Theodorsen

Na Instagram profil Norvežanke Marianne Theodorsen nabasali smo slučajno, no već na prvi pogled je jasno da se radi o dragulju u moru istovjetnih profila koji svi prate sezonske trendove i u svoj stil ne unose ni dašak autentičnosti. Iako Marianne više nije trudna (rodila je svoje drugo dijete, preslatku djevojčicu), njen smo trudnički stil morali izdvojiti kao jedan od najzanimljivijih u posljednje vrijeme.

Budući da živi u Norveškoj, Marianne je odlična inspiracija za zimski trudnički stil ove sezone – onaj koji će unijeti malo boje u sivi dan. Zaposlena u modnom PR-u, itekako uvijek zna koji su brendovi i trendovi hot ali uvijek će ih prilagoditi svojem izričaju te kreirati jedinstvenu priču kombinirajući dizajnerske i vintage komade.

Dizajnerska i vintage inspiracija za zimu

Za svoj je trudnički trbuščić birala je predimenzionirane pulovere i tople bunde koji su rješavali izazov oblačenja u najhladnijim danima. Trend oversized komada dobro će vam doći ove sezone kada su i kaputi i veste veliki te će s lakoćom zaogrnuti trbuh (koji je uglavnom teško pokriti ako ste trudni zimi, bez da kupujete baš svu novu garderobu, uključujući i kapute).

Ova mama kulerica ne preza ni pred ludim kombinacijama boja (što šarenije to bolje) ni kombinacijama uzoraka, veliki je fan šarenih tenisica i buca te je najčešće u casual izdanju, no nisu joj strane ni visoke čizme u kombinaciji s haljinom za elegantnije prilike.

Marianne je dokaz koliko je super igrati se s modom čak i u poodmakloj trudnoći. Iako ovakav stil neće poželjeti kopirati mnogi, svi bi definitivno trebali u svoju garderobu unijeti taj duh razigranosti i slobode. Izdvojili smo nama najdraže kombinacije.

Učitati još
Zatvori