Ove se sezone u Mangu može pronaći jako dobra kolekcija za trudnice

Ove se sezone u Mangu može pronaći jako
dobra kolekcija za trudnice

Iako Mango već par sezona u svojoj online ponudi ima trudničke komade, oni su pretežito bili vrlo basic. Radilo se tu o par modela trudničkih hlača, pokojoj majici, tajicama, no ove sezone su ozbiljno poboljšali ponudu. High street brendovi su općenito sve jači na maternity području jer su uvidjeli potencijal takvih kolekcija, pa tako u jesenskim kolekcijama vidimo sve više komada prilagođenih trudnicama.

Mango Maternity za jesen i zimu 2020.

S obzirom na trenutačne trendove za hladniju sezonu, neće biti teško shoppingirati i izvan maternity odjela – udobna pletiva, puloveri-haljine, oversized blejzeri, sve se to može prilagoditi rastućem trbuhu i figuri koja se mijenja. Trebat će vam samo dobre trudničke hlače ili tajice kako bi kompletirali outfit.

No Mango ove sezone ide korak dalje pa za trudnice donosi i posebne krojeve kaputa i kaputića, nekoliko haljina te tako udobne tregerice. U zimskoj je sezoni posebno teško pronaći odgovarajući kaput ili jaknu koji bi u potpunosti zagrlili trbuh, a da su istovremeno stylish. Zato će pogled u online shop ovog poznatog brenda ipak donijeti rješenje za neke od tih nedoumica.

U nastavku donosimo nekoliko top komada.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori