A’marie predstavlja divnu kolekciju odjeće i dodataka za mame, stvorenu za uživanje s bebama

A’marie predstavlja divnu kolekciju odjeće i dodataka za mame, stvorenu za uživanje s bebama

Tekst: Anamarija Brkić, A’marie

Biti umjetnik i biti roditelj zahtijeva podjednaku količinu kreativne energije. Ista ona vitalna iskra koja pokreće moj kreativni rad, potrebna je i za brigu o djetetu. Otkad sam postala mama vrijeme je postalo dragocjenije. Ne samo zato što je svaki sat neprocjenjivo vrijedan, već i zato što označava prolazak vremena… Godina dana nam je proletjela, ali u njoj je sazrijela moja velika želja da kreiram jednu nježnu liniju limitiranih artikala, koja će biti korisna mamama za njihove osobne potrebe, ali i za potrebe njihovih mališana. Ideja je bila osim estetskog doživljaja ponuditi proizvode koji imaju čitav niz mogućih primjena. Volim stvarati, ali volim i odjeću u kojoj se osjećam udobno i koja svojim dizajnom i jednostavnošću privlači pažnju. Jednako tako volim i proizvode s višestrukom namjenom. 

Isto je i s odjećom i modnim dodacima koje biram za svog mališana Sana – ona mora biti izrađena od najudobnijeg pamuka, jednostavna, praktična za uporabu i, naravno, neodoljivo slatka. Zato sam za ljeto, u kojem konačno uživamo, dizajnirala nježnu kolekciju Loved by Mommy – kolekciju stvorenu za uživanja s vašim bebama, koja krije sve što vam treba za bezbrižno ljeto. U potpunosti je izrađena od prozračnog, strukturiranog, pamučnog muslina s decentnim motivom rascvale japanske trešnje, koji je dostupan u tri neodoljive boje – boji kadulje, prljavo roza i bijeloj.

Za vas sam osmislila najudobniji Cherry Blossom kimono, model koji osvaja svojim krojem i stvoren je za uživanje u komociji vašeg doma, kao i sjajan ogrtač u toplim ljetnim danima, prebačen preko kupaćeg kostima. Cherry Blossom dolazi u dvije verzije, neutralnoj bijeloj i prljavo roza podlozi, gdje prosute latice ostavljaju nestvarni dojam cvjetnog oblaka. Za vašu bebu tu je neodoljivi Little World pončo s kapuljačom, koji dolazi u istom uzorku i materijalu. Nježna tkanina je pomno birana da vašeg mališana zaogrne ugodom i mekoćom, bilo na plaži, ili nakon večernjeg kupanja prije najslađih trenutaka maženja.

Surprise je multifunkcionalni proizvod za koji smo uvjereni da će vas oduševiti. Ovaj jednostavan ravni kroj ovisno o vašim preferencijama može biti idealni prekrivač za vašeg mališana, a malim intervencijama može postati zanosna haljina za mamine dnevne outfite. Uz prekrivač dolaze dvije male trakice koje se provuku i malim klikom jednog gumba prikopčaju se na prekrivač te ga  možete na bezbroj načina vezati u haljinu/pareo po želji. No to nije sve, uz nju stiže i raskošna mašna koja će ovaj pareo pretvoriti u zanosnu haljinu/suknju na preklop, ovisno o prilici. Za sve one koje vole spoj jednostavnog i praktičnog, iz ovog modela će izvući puni potencijal!

Nezaobilazni detalj svake mamine torbe su gaze i mini gaze. Cherry Blossom Essentials mini gaze dolaze u divnom uzorku rasutih cvjetova japanske trešnje i s malom pripadajućom torbicom s mašnom koja je zamišljena da odvoji čiste od prljavih gaza kad ih nosite sa sobom u šetnju, prirodu, na izlet i slično. So Cute set sastoji se od velike gaze i raskošne gumice kako bi i mame dobile jedan lijepi detalj koji će osim svoje praktične namjene biti i ukras koji će ih veseliti.

Ovu priču za mame i bebe upotpunila sam i detaljima za vaše interijere. Set od dvije jastučnice svojom nježnošću uljepšat će vaše trenutke odmora, a bit će i izvrstan poklon za sve A’MARIE štovateljice. Cvijet trešnje u sebi sjedinjuje brojna simbolička značenja pojmova kao što su život, hrabrost, tuga, sreća, ženstvenost, odnos prema životu, balans svega što nas okružuje.

Uplovite s nama u nježnu Loved by Mommy priču i provedite nezaboravno ljeto sa svojim mališanom u najchic komadima koje možete poželjeti. Uživajte u ljetnim radostima, stvarajte uspomene i pamtite svaki trenutak koji ćete provesti zajedno.

Kolekcija je dostupna na amarie-fashion.com i u A’MARIE trgovini na adresi (Gundulićeva 19) i ekskluzivno u trgovini za bebe i djecu Male stvari na adresi (Vjenceslava Richtera 4)

Sve novitete iz ponude brenda potražite i na našem Instagram profilu: @amarie_official

Foto: Senja Vild

Učitati još
Zatvori