Ljetni trudnički stil: malo inspiracije za vruće dane

Ljetni trudnički stil: malo
inspiracije za vruće dane

S visokim temperaturama i toplim danima koji su sad bez sumnje stigli, trudnice su došle na svoje – barem po pitanju lakšeg odabira garderobe, ako već i ne osjećaja lakoće bivanja kad temperature prijeđu 30 stupnjeva, a noge oteknu. Haljine, haljine i haljine, to je recept za odličan trudnički stil koji izgleda dobro i udoban je za svaki dan pogotovo ako se približavate svom terminu pa je sad zaista teško iskoristiti sve ne-trudničke komade odjeće koje imate u ormaru.

Haljine, haljine i samo haljine

Brojni high street brendovi u ponudu dodaju sve više modela koji definitivno ne izgledaju kao vreće već na stylish način ističu trbuščić. Midi i maksi modeli savršeni su za sve koji još uvijek odlaze na posao jer će se uklopiti u svaki poslovni dress code, a mini varijante, ako se u njima osjećate dovoljno dobro, ostaju rezervirane za slobodno vrijeme.

Trenutno su u trendu ili dugi vrećasti modeli s kojima možete birati sve moguće uzorke, a u prozračnom takvom pamuku nema šanse da se ne osjećate dobro. Uske midi haljine također su dobar izbor jer će lijepo istaknuti trbuščić i pokazati zaokruženu figuru – i svi se navedeni modeli mogu nositi u svakodnevnim i svečanijim prilikama kad se kombiniraju s pravim modnim dodacima.

Haljine su odličan izbor jer se mogu kombinirati sa najrazličitijom udobnom obućom, od tenisica, preko špagerica i espadrila pa sve do sandala i natikača. Formulu za ovaj trudnički outfit već su utvrdile poznate strane i hrvatske blogerice, od kojih su neke već i rodile, no svoje su trudničke outfite za vruće dane zabilježile na Instagram feedu. Mi smo ih izdvojili nekoliko…

Učitati još
Zatvori