Hrvatski brend Shuz. ima novu kolekciju tenisica za buduće mame

Hrvatski brend Shuz. ima novu kolekciju
tenisica za buduće mame

Ručno oslikane tenisice dizajnerskog studija Shuz., omiljene među mladenkama, postaju sve popularniji izbor trudnica i novopečenih majki.

Udobne shuzice za trudničke dane

„Prolazeći kroz vlastite trudnoće, kada nam je udobna obuća bila apsolutni prioritet, shuzice su nam kao i uvijek bile prvi izbor uz sve kombinacije. Od onih ležernih za svaki dan ,tako i za svečane prigode uz koje štikle više nisu bile opcija. Kako imamo široki krug prijateljica koje su također mame ili očekuju bebu, znamo da su shuzice spoj najelegantnije i udobnije obuće ne samo za vjenčanja nego i krstitke i tzv. „baby shower-e.“, pričaju Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić, osnivačice i dizajnerice koje stoje iza već etabliranog hrvatskog  brenda Shuz.

Upravo personalizirane Shuz. tenisice mogu biti originalan i prikladan poklon za takve prigode.

 „Osobno nas jako veseli i daje potvrdu kvalitetnog rada kada nam se trudnice, a naše bivše „Shuz. mladenke,” vraćaju po novi par shuzica. Kako i same kažu, udobna a pritom i lijepa obuća im pomažu da se osjećaju  ženstveno, pogotovo ako se susreću i s nelagodnom, a vrlo čestom pojavom u trudnoći – oticanjem nogu“, pričaju Maja i Ljudmila.

Sanjiva estetika u pastelnim bojama

Nova kolekcija ostaje vjerna sanjivoj Shuz. estetici, tako da je paleta boja koja prevladava pastelna, nježna i eterična. Perlice i biseri kao neizostavni hit ove sezone, ručno šivani ukrasi od tila, satena i svile detalji su koji ih čine posebnim komadom obuće.

Odabirom shuzica samo se potvrđuje i ona činjenica da trudnički stil ne mora biti nužno dosadan i monoton.

Sve detalje o proizvodu možete pogledati na webshopu www.shuzdesign.hr  ili Instagram stranici shuz.

Foto: Shuz.

Učitati još
Zatvori