Šarmantna H&M haljina koju će obožavati i mame i kćeri

Šarmantna H&M haljina koju će
obožavati i mame i kćeri

Mame su oduvijek bile prva i najveća modna inspiracija za svoje kćeri. Od malih nogu kada smo se igrale u njihovim ormarima preko tinejdžerskih danima kada smo potajice posuđivale njihove odjevne komade pa sve do danas kada su naš ormar i stil prošarani najboljim modnim mudrostima i omiljenim modnim favoritima naših mama. Upravo se tom idejom inspirirao poznati high street brend H&M u kreiranju svoje linije posvećene mamama i kćerima.

Prigodnog naziva Mini me, jedna od najslađih high street linija svake sezone donosi najpoželjnije modne favorite u velikom i malom izdanju.

Nova hit haljina s H&M potpisom za mame i kćeri

Mnogim kćerima H&M će i ove jeseni ostvariti želju da izgledaju baš poput svojih mama! Najnovija Mini Me kolekcija donijela je odlične modele koje će obožavati i mame i kćeri, a kao zvijezde kolekcije istaknula se jedna šarmantna haljina u velikom i malom izdanju.

Nova hit haljina s H&M potpisom ističe se raskošnim cvjetnim uzorkom u toplim i zemljanim tonovima. Puf rukavi su trendi detalj koji oba modela daje dodatnu dozu šarma, dok ju opušteni kroj čini savršenim izborom za svaki dan. I dok će mame osvojiti svestrana i ženstvena midi dužina, Mini me verzija haljina dolazi u dužini tik iznad koljena.

Haljine možete pronaći i naručiti ovdje, a kako izgledaju pogledajte u nastavku!

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori