Formula za koordinirane outfite jedne mame i njezine dvije kćeri

Formula za koordinirane outfite jedne
mame i njezine dvije kćeri

Ima nešto posebno neodoljivo u #twinning trendu koji je sa svojom pojavom osvojio Instagram čim se pojavio. U odnosu na modu za mame i djecu on se odnosi na koordinirane outfite koji mahom skupljaju likeove, a ni mnogi poznati nisu ostali imuni na takvu modnu usklađenost i preslatke mini me komade koji su dostupni kod brendova.

Trendi modna usklađenost

Minijaturne verzije kreacija za odrasle već neko vrijeme nisu novost u modnom svijetu, no svi vole pronaći još malo inspiracije na tu temu i kako kombinirati komade. Na svjetskoj blogerskoj sceni prisutan je veliki broj mama blogerica koje prakticiraju usklađivanje outfita i koje su ovu praksu dovele na jedan sasvim novi nivo. Prava majstorica u kreiranju koordiniranih outfita je Hannah Strafford-Taylor i to baš iz razloga što uvijek pronađe savršenu formulu kako sa svoje dvije kćeri izgledati stylish.

Cilj je postići modnu usklađenost, ali to ne znači da kombinacije mame i kćeri moraju biti identične. Štoviše, tajna dobrog #twinning looka leži u tom balansu između stila za odrasle koji će nositi mama i outfita s dječjim duhom kojeg će odjenuti maleni, a da istovremeno izgledaju koordinirano. I ova modna blogerica u tome briljira što dokazuje broj pratitelja i činjenica da su joj fotografije na kojima svoje kombinacije usklađuje s onima njenih djevojčica redovito najpopularnije.

Kako to radi ova modno osviještena mama pogledajte u nastavku…

Foto: Instagram @hannahstraffordtaylor

Učitati još
Zatvori