Brooke Testoni je ‘it’ djevojka s cool trudničkim stilom

Brooke Testoni je ‘it’
djevojka s cool trudničkim stilom

Brooke Testoni je jedna od naših omiljenih Instagram kulerica čijem se stilu uvijek vraćamo u potrazi za jednostavnim i nevjerojatno cool kombinacijama koje donose spoj onih vječnih klasika i posljednjih modnih trendova. Ostajući vjerna pročišćenoj minimalističkoj estetici, Brooke je svojim stilom osvojila street style scenu i više od 140 tisuća sljedbenika na Instagramu. Nedavno, Brooke Testoni je slikom kombinacije na Instagramu otkrila više od svojih modnih favorita, mali trudnički trbuščić.

NAJCOOL TRUDNIČKI STIL INSTAGRAMA

Na samom kraju siječnja Brooke je svojim brojnim Instagram pratiteljima otkrila da će 2018. godine biti najluđa dosad jer očekuje svoje prvo dijete. Osim zaobljenog trbuščića koji se nazire ispod mini gingham suknje, u opisu fotografije koja otkriva sretnu vijest i još jednu odličnu kombinaciju iz njezinog ormara, Brooke je otkrila i da očekuje dječaka. Nakon objave u kojoj je otkrila sretnu vijest Brooke je na svojem profilu zaredala odlične trudničke kombinacije i postala najbolje odjevena buduća mama Instagrama.

Iako sada osim sebe odijeva i sve veći trudnički trbuščić, Brooke Testoni ostala je vjerna svojem prepoznatljivom stilu. Uz njezine omiljene klasike i proljetne trendove, Brooke je svojoj garderobi dodala nekoliko istovremeno trendi i chic komada koji se ističu udobnim oversized siluetama. Uz mini uske mini suknje, traperice i jednostavne topove, Brooke je među svoje modne favorite unijela udobno i elegantno pidžama odijelo koje stvara cool trudnički look.

Prve trudničke kombinacije ove cool Insta djevojke i buduće mame donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori