Maja i Nilda prijateljice su koje su pokrenule brend odjeće i dodataka od prirodnih materijala za mame i bebe

Maja i Nilda prijateljice su koje su pokrenule brend odjeće i dodataka od prirodnih materijala za mame i bebe


Kako pomoći trudnicama i mamama da se osjećaju još bolje i još ugodnije u svojoj koži? Misija je to koju si je zadao jedan hrvatski lifestyle brend, koji se na domaćoj sceni pojavio prošle godine. Bohika Store mu je ime, a u njegovoj ćete ponudi pronaći sjajne komade za trudnice, mame i njihove bebe, izrađene isključivo od prirodnih materijala na kojima je veliki naglasak.

No tko zapravo stoji iza Bohika Store?

Dvije prijateljice, Maja i Nilda, koje su povezale studentske klupe.

Nilda je danas građevinske struke, Maja je voditeljica projekata u staklarskoj firmi, a do zajedničkog osnivanja brenda došlo je zahvaljujući njihovoj ljubavi prema putovanjima:

“Posljednje putovanje u Toskanu “krivac” je za stvaranje našeg brenda. Jedna poderana haljina, druga haljina od umjetnog materijala na +40 u hladu i neke haljine koje nikada nisu pošle s nama na to putovanje koje se nalazilo visoko na našoj listi želja. U tim trenucima nastala je BOHIKA, cijela ideja, razrada i priča. Na sreću nismo dozvolile da sve ostane samo na sanjarenju već smo prionule na posao i ostvarile svoj san.”

Od prvog trena vodila ih je misao da će Bohika biti boho lifestyle brend koji će se temeljiti na ljepoti i jednostavnosti življenja te povezanosti i skladu s prirodom.

Od izuzetne je važnosti da odjeća koju izrađuju, kao i dodaci za bebu, budu izrađeni od prirodnih materijala i da pružaju osjećaj nesputanosti, kako bi se sve trudnice, mame i bebe u Bohika modelima osjećali jednako ugodno kao u vlastitoj koži.

U ponudi ovog web shopa pronaći se mogu haljine i kombinezoni, pamučne spavaćice i ogrtači, jastučnice, ručnici s kapuljačom, podlošci za rame, baby dekice, dekice za odrasle i još mnogo toga.

Naposljetku, cure otkrivaju: “Bez obzira na to hoćete li u našim modelima biti na nekom putovanju ili u svojem domu, želimo da vas prati duh Bohike i da ste nasmijane, opuštene, slobodne i ono najbitnije – da zavolite same sebe baš onakvima kakve jeste.”

Foto: Bohika Store

Učitati još
Zatvori