Što priželjkuju trudnice i novopečene mame? Online trgovinu koja ima sve što im treba

Svaka trudnica će se u jednom trenutku trudnoće naći iznenađena činjenicom kako joj je gotovo sva stara odjeća postala neudobna. Kako trbuh raste, tako i svi komadi odjeće na koje smo navikli postaju neadekvatni – što vrijedi i za poslovne outfite, kao i za one kućne.

Pogotovo smo u slobodno vrijeme navikli da nam je udobno, a sada odjednom pasice stišću i zarezuju se, trenirke, tajice i pidžame postaju potpuno beskorisne i komadi za koje ste mislili da sigurno nećete morati kupovati u trudnoći, sada odjednom postaju broj jedan na listi. Jer tko će ležati na kauču uz dobar film u tajicama koje su mu apsolutno neudobne ili spavati u pidžami koja ga zateže na svim poljima.

BLANQI ima rješenje za svakodnevne trudničke probleme

Trudničke tajice i majice u jednom trenu postanu apsolutni must have, a jedan brend se u potpunosti posvetio ovim proizvodima kako bi ih usavršio do najsitnijeg detalja.

BLANQI u svojoj ponudi ima trudničke tajice i majice koji daju savršenu podršku brzorastućem trbuhu. Ušivena i nevidljiva podrška zaokružuje trbuh i olakšava njegovu težinu na zdjelici, a kompresijske točke čine nošenje tajica i topova vrlo udobnim. Materijal diše s tijelom zbog čega su komadi idealni za vježbanje, kao i odmaranje – baš sve svakodnevne situacije.

Osim što su tu za trudnice, brend kreira istovjetne komade za rodilje kojima također treba ugodna podrška i u nekim slučajevima lagani steznik u kojem će se osjećati znatno udobnije.

Ovi modeli su vrlo univerzalni, dolaze u sivoj, bijeloj i crnoj boji, a prilagođavaju se svakoj trudnici i novopečenoj mami. BLANQI dostavlja u Hrvatsku, pogledajte što sve nude na svojoj stranici.

Foto: BLANQI

0