Najslađe mokasine za bebače

minimocks4

Kako to obično biva, i brend Mini Mocks nastao je iz potrebe jedne mame da za svoje dijete nađe ono što je najbolje. Kad je shvatila da je na tržištu ništa ne zadovoljava, Šveđanka Petra Gardefjord počela je dizajnirati i šivati te 2013. godine stvorila vlastiti brend koji danas vole mame diljem svijeta.

minimocks9

Mini Mocks mokasine rade se od prave kože, mekane su, lagane i nježne za bebinu nogu, a u njihov slatki dizajn odmah ćete se zaljubiti. Originalne su one jednobojne sa resicama, a kasnije su na red došli modeli na vezanje, s točkicama, prugicama, razne suradnje iz kojih su nastale ograničene kolekcije itd. Brend se razvio zahvaljujući Instagramu, Petra ima kupce iz cijelog svijeta, ljubitelje jednostavne minimalističke skandinavske estetike i sve ih na dnevnoj bazi uveseljava crticama iz svog života i života njene djece u – pogađate – Mini Mocks mokasinama.

minimocks2

Mini Mocks možete pratiti na profilu @minimockspetra, a ako poželite mokasine posjetite njenu stranicu. Brend dostavlja u Hrvatsku, modeli koštaju oko 450 kuna, no na stranici možete odabrati i još komada – dekice od organskog pamuka, kožne torbe, sve za dude i sve to u prepoznatljivom skandinavskom stilu.

minimocks10

minimocks6

minimocks1

minimocks3

minimocks7

minimocks5

Foto: @minimockspetra

0