Magični božićni izlozi knjižare Arkadija u Zagrebu

Početkom prosinca započela je specijalna božićna priča Božićna čarolija u knjižari Arkadija na Trgu bana Jelačića. Posebno mističan i bajkovit svijet Božićne čarolije traje cijeli mjesec, a ova nedjelja rezervirana je za pričanje priča o Djeda Mrazu, topli kakao, snijeg, slatkiše te posjet pravog Djeda Mraza.

mise 5

 

Klinci i klineze imati će priliku zaželjet želju kod pravog Djeda Mraza ve nedjelje, 20. prosinca u 17 sati, slikati se s njim te fotografiju ponjeti doma. Osim čitanja priča očekuju ih i kakao i kolačići, a svi koji su došli poslušati priče i zeželjeti želju, doma će otići i s prigodnim darom. U obilju naslova i uz prigodne popuste roditelji će zasigurno pronaći idealan dar za sebe i svoje najdraže, a ljubazno osoblje Arkadije besplatno će zamatati darove ukrasnim papirom.

mise 2

Božićna čarolija u Arkadiji manifestacija je kojom Školska knjiga u godini 65. obljetnice svojeg postojanja povezuje knjige, vizualnu umjetnost i blagdane. Cijela priča započela je posebno dizajniranim izlozima koje potpisuje mladi umjetnik Mario Miše. Umjetnik je u izlozima knjižare Arkadija oživio scene iz svijeta poznatih bajki te osmislio bajkovito uređeni ambijent knjižare. Posebno su zanimljivi prikazi zimskih, snježnih pahulja, scene s likovima iz bajke Snježna kraljica te ostalih magičnih i bajkovitih zimskih prizora.

mise 3

Umjetnik je u izlozima dočarao pravi zimski i magični božićni ugođaj, koji je upotpunjen kušanjem zimskih slatkiša i slikanjem s Djedom Mrazom što je poseban je doživljaj za svu djecu, posebno onu koja su ljubitelji knjiga i blagdanskih radosti.

mise 4

mise 6

Foto: Robin Pretković

0