Fine ljetne poslastice za bebe

Fine ljetne poslastice za bebe

Nestlé

Topli i dugi dani, koje smo sanjali cijelu zimu, su konačno tu. Parkovi su već puni dječjeg smijeha, a dolazi i vrijeme godišnjih odmora – pa će se smijeh i igra prebaciti na plaže. U tim, dugo očekivanim, trenucima igre, neka vam najbolji suputnici budu Nestlé voćni pirei i mliječni deserti.

Nestlé voćni pirei

Nestlé voćni pirei su bez dodanih šećera, bojila i konzervansa te su obogaćeni vitaminom C. Dostupni su u tri kombinacije okusa: banana, kruška i jabuka, jabuka i banana sa žitaricama te jabuka, bundeva i borovnica.

Nestlé

Nestlé mliječni deserti

Kad pridodamo još pet okusa mliječnih deserata – vanilija, čokolada, keks, griz i borovnica, svaki međuobrok može biti drugačiji. Mliječni deserti proizvedeni su posebnim termičkim procesom te su hermetički zatvoreni u čašice kako bi se mogli čuvati na sobnoj temperaturi do samog otvaranja. Sadrže 89% mlijeka, te pokrivaju više od 30% dnevno preporučenog unosa kalcija, magnezija i cinka, koji pomažu izgradnji jakih kostiju i čvrstih zubića.

nestle-7

Zabavan i hranjiv desert

Ovi proizvodi predstavljaju nadopunu dojenju te su dio raznolike prehrane dojenčadi nakon šestog mjeseca starosti. Nakon prvih četiri do šest mjeseci hranjenja isključivo majčinim mlijekom dolazi razdoblje uvođenja novih namirnica u dječju prehranu. To je razdoblje intenzivnog rasta dojenčadi u kojem se udvostručuje njihova porođajna težina. Nutrijenti dobiveni isključivo iz majčinog mlijeka u tome periodu više nisu dostatni te je potrebno postepeno uvoditi dohranu.

Voćni pirei i mliječni deserti čine zabavan međuobrok ili desert za svakog mališana, a s obzirom na to da su odmah spremni za konzumaciju omogućuju mami i tati više vremena za igru na suncu.

Za sve dodatne informacije posjetite Nestlé službenu stranicu ili pratite Facebook profil.

Foto: Nestlé

Učitati još
Zatvori