Proizvodi za djecu koje svaka mama treba u kućnoj ljekarni

Proizvodi za djecu koje svaka mama
treba u kućnoj ljekarni

Medikor baby linija koju čine svjetski brend OMRON i francuski VISIOMED donosi vrhunske proizvode za bebe i djecu na hrvatsko tržište. Predstavljamo vam pet grupa proizvoda za zdravlje beba i djece iz Medikora koji su dobrodošla pomoć u kućnoj ljekarni svakog roditelja.

OMRON INHALATORI

Proljeće je tu, a s radostima proljeća javile su se i prehlade, začepljeni nosići kašalj kao i ostale respiratorne smetnje. Zimski period i rano proljeće je dio godine kada su respiratorni patogeni aktivniji i javljanje respiratornih smetnji je češće.

Prestižna japanska kompanija OMRON nudi cijeli niz inhalatora za bebe i djecu ovisno o uzrastu i potrebama roditelja i beba. Funkcija inhalatora je učinkovito dostaviti lijek u gornje i donje dišne puteve te donijeti olakšanje tijekom sezone gripe, prehlade i alergija. OMRON donosi novitete u obliku 2 u 1 uređaja vrhunskih funkcija i ugodnog dizajna prilagođenog djetetu.

OMRON C-102 total inhalator

OMRON C102 Total  kompresorski inhalator učinkovito djeluje u olakšanju različitih respiratornih smetnji  tijekom cijele godine, zahvaljujući 2-u-1 inhalatoru  s nosnim tušem. Omron C102 Total nosni tuš je je idealno rješenje za ugodno i jednostavno provođenje higijene nosa. Nosni tuš za ispiranje nosa djeluje brzo i nježno, a bez lijekova. Za razliku od drugih dostupnih metoda nježnom maglicom čisti nos i olakšava disanje. Inhalator učinkovito dostavlja lijek u pluća kao tretman i liječenje respiratornih smetnji dišnih putova poput: bronhitisa, bronhiolitisa i astme. Pretvara tekući lijek u aerosol s veličinom čestica prilagođenom za učinkovito odlaganje lijeka u plućima.

Kome je namijenjen OMRON C102 inhalator: Djeci starijoj od 4 godine kojima je potrebna inhalacijska terapija ili onima kojima je potrebno ispiranje nosa.

OMRON C-102 total inhalator: https://shop-medikor.hr/disanje/omron-inhalatori/omron-c102-inhalator-nosni-tus/

OMRON DUOBABY inhalator

OMRON DUOBABY inhalator je jedinstveni 2 u 1 uređaj: kompresorski inhalator s integriranim nosnim aspiratorom, koji se koristi za čišćenje začepljenog nosa te pomaže u liječenju najčešćih respiratornih tegoba kod beba i djece. U prvom koraku uporabe, aspirator nježno čisti djetetov nosić, smanjuje začepljenosti i omogućuje djetetu da slobodno diše. Inhalator zatim učinkovito dostavlja lijek u gornje i donje dišne puteve.

Zašto koristiti OMRON DUOBABY? Ublažava simptome infekcije gornjeg dišnog sustava kao što su začepljeni nos ili nos koji curi, smanjuju rizik infekcije donjeg dišnog sustava i omogućuje djetetu da lakše diše, spava i jede, učinkovito pomaže u liječenju bolesti gornjeg i donjeg dišnog sustava.

OMRON Duobaby inhalator pronađite na ovom linku: https://shop-medikor.hr/disanje/omron-inhalatori/omron-duobaby-inhalator-aspirator/

ASPIRATOR ZA NOS

Visiomed aspirator

Dječji nosić ostaje prohodan uz aspiratore iz Medikora, slatkog dizajna i funkcija prilagođenih djetetu. Ako postoji jedna stvar koja može zakomplicirati bilo koji dan vaše bebe, to je začepljen nosić. Začepljen nos je pojava koja može vaše savršeno ugodno i mirno dijete pretvoriti u nezadovoljno i plačljivo.

Nosni aspirator je mali uređaj koji koristi tehniku usisavanja kako bi uklonio sekret iz nosa djeteta, jednostavan je za korištenje i može pomoći djetetu da normalno diše. Nosni aspiratori VISIOMED BABY DOO, KINDERLUX i DUOBABY koje je sa puno pažnje odabrao Medikor za najmlađe korisnike, električni su medicinski uređaji koji primjenjuju nježnu i prilagođenu usisnu snagu i NE spajaju se na usisivač. Električni nosni aspirator bi trebao imati usisnu snagu prilagođenu djetetu i to znači da ne mora nužno biti najjači. Uklanjanje sekreta stabilnim i prilagođenim maksimalnim podtlakom Medikor nosnih aspiratora ne uzrokuje oštećenje nosne mukozne membrane.

Kome su namijenjeni aspiratori: Bebama i djeci koji ne mogu ili ne znaju ispuhati nosić što im može uvelike otežati svakodnevne aktivnosti hranjenja i spavanja.

Visiomed aspirator pronađite na ovom linku: https://shop-medikor.hr/djeca/aspiratori-za-nos/visiomed-babydoo-mx6-one/

TOPLO-HLADNI OBLOZI ZA OLAKŠANJE BOLI

Kinecare Buddy

Kinecare Buddy oblog za djecu kao i Frescopad hladni gel oblog savršen su dodatak vaše baby kućne ljekarne.

Kinecare Buddy je toplo-hladni oblog jastučić u obliku medvjedića sa mikrogranulama u gelu koji pomaže u olakšavanju boli kod djece. Ne sadrži medicinski aktivne sastojke, brzo djeluje i nudi prirodnu pomoć u smanjenju boli. Hladan se primjenjuje u slučaju laganih bolova, oteklina, hematoma, laganih opeklina, uboda insekata, vrućice i glavobolje. Topao se primjenjuje kod dječjih kolika i bolova u trbuhu.

Sladak i neodoljiv dizajn jastučića privlačan je djeci te djeluje kao igračka. Baršunasta strana Kinecare medvjedića pruža dodatnu udobnost. “Kad boli Kinecare te voli” rečenica je koju roditelj može naučiti dijete tijekom primjene.

Kinecare Buddy pronađite na ovom linku: https://shop-medikor.hr/djeca/frescopad-hladni-oblozi/kinecare-oblog-za-djecu/

Frescopad

Frescopad je samoljepljivi hladan gel oblog koji odmah daje učinak hlađenja koji traje i do 8 sati. Idealan je za uporabu kod vrućice, nakon cijepljenja djece, kao dio kućne ljekarne i pedijatrijske ordinacije.

Frescopad pronađite na ovom linku: https://shop-medikor.hr/djeca/frescopad-hladni-oblozi/frescopad/

PROBLIS ZA PREVENCIJU UPALA UHA, GRLA I NOSA

Problis

Sezona infekcije grla je u punom jeku. Često ponavljanje streptokoknih upala grla je znak da treba razmisliti o mjerama prevencije i o primjeni PROBLIS probiotika za uho, grlo i nos kao pomoći u zaštiti od upala. Proizvod koji je rezultat više od trideset godina istraživanja, sadrži 1 milijardu aktivnih bakterija Streptococcus salivarius K12, najzastupljenije bakterije u usnoj šupljini koja pomaže u izgradnji prve linije obrane od infekcija odmah po rođenju.

Kome je namijenjen: Djeci od 1 godine života. Jedinstveni proizvod, osmišljen kao pomoć u zaštiti od učestalih infekcija uha, grla i nosa.

Problis pronađite na ovom linku: https://shop-medikor.hr/problis/

BESKONTAKTNI TOPLOMJERI

Sve mame i tate dobro znaju kako je ponekad teško djetetu izmjeriti temperaturu tijela. Od toplomjera se očekuje brzina, preciznost i što manje neugodnosti za dijete. Beskontaktni toplomjeri dobrodošla su inovacija koja olakšava mjerenje temperature, istovremeno održavajući najvišu razinu kvalitete i precizne rezultate. Ako tražite toplomjer za brzo i precizno mjerenje tjelesne temperature, idealan odabir za vas su beskontaktni toplomjeri iz Medikora Visiomed ThermoFlash FAMILY LX260 i OMRON beskontaktni toplomjer Gentle Temp 720.

Visiomed beskrontaktni toplomjer

Visiomed THERMOFLASH® FAMILY LX-26EVOLUTION je revolucionarni beskontaktni infracrveni medicinski termometar s najnovijom MicroSecondFlash™ tehnologijom automatske kalibracije koja koristi najnoviju infracrvenu tehnologiju. Precizan, trenutačan i beskontaktan u potpunosti je prikladan za precizno mjerenje temperature. Osim temperature tijela, može se koristiti za mjerenje temperature bebine bočice ili kupke te sobne temperature.

Visiomed beskrontaktni toplomjer pronađite na ovom linku: https://shop-medikor.hr/visiomed-thermoflash-beskontaktni-toplomjer/

OMRON beskontaktni toplomjer

OMRON beskontaktni infracrveni toplomjer za čelo je medicinski uređaj koji omogućuje brzo, precizno i lako mjerenje tjelesne temperature. OMRON Gentle Temp 720 omogućuje 3 u 1 mjerenje (temperature tijela, prostorije ili površine – npr. dječje bočice s mlijekom), mjerenje traje samo jednu sekundu, a pozadinska rasvjeta velikog zaslona omogućuje jednostavno očitanje rezultata čak i noću dok dijete spava.

OMRON beskontaktni toplomjer pronađite na ovom linku: https://shop-medikor.hr/zdravlje/toplomjeri/omron-beskontaktni-toplomjer-za-celo-mc-720-e/

Svi Medikor baby proizvodi dostupni su u Medikor prodavaonici, Tratinska 58, Zagreb, na Medikor web shopu www.shop-medikor.hr te u većini ljekarni.

Foto: Medikor

Učitati još
Zatvori