Poznati roditelji otkrili su nam svojeg omiljenog ljetnog saveznika

Poznati roditelji otkrili su nam svojeg
omiljenog ljetnog saveznika

Ljeto je i službeno počelo! Uz sezonu godišnjih odmora, uživanja na otvorenom, putovanja na more i svih onih drugih stvari koje ljeto ističu kao omiljenu sezonu, prvi sunčani i ljetni dani donijeli su nam i borbu s insektima. Nema ljepšeg od uživanja u toplom ljetnom danu na dekici u parku, na pikniku s obitelji ili kampiranju s ekipom. Ipak, svaki od tih idiličnih scenarija donosi i neizbježne ubode i ugrize insekata koji cijeli doživljaj mogu učiniti manje ugodnim, osobito kada govorimo o djeci. Čak i kada učinimo sve da bih se zaštitili od insekata, nekoliko uboda i ugriza je neizbježno. Što učiniti nakon uboda ili ugriza?, pitanje je na koje svakog ljeta tražimo odgovor.

Što učiniti nakon uboda ili ugriza insekata?

Iritantan svrbež ili bol u trenu će uništiti zabavu na otvorenom svakome od nas, a posebno onim najmlađima. Uz komarce, gorko sjećanje na lijep dan na otvorenom mogu ostaviti i pčele, ose, obadi i ostali insekti. Na početku još jedne ljetne sezone, poznati roditelji otkrili su nam svojeg najboljeg ljetnog saveznika kada su ubodi i ugrizi insekata u pitanju – bez obzira radi li se o njima ili njihovoj djeci.

Nevena Rendeli Vejzović

Ljupka Gojić, Mirna Medaković Stepinac, Mario Valentić i Nevena Rendeli Vejzović otkrili su nam da na brojne obiteljske izlete na prirodu nikad ne odlaze bez jedne stvari – bite away® uređaja.

Otkrijte najboljeg ljetnog saveznika za sve ubode i ugrize insekata

bite away® je patentirani medicinski proizvod koji na potpuno drugačiji način liječi ubode i ugrize insekata. Njegovo djelovanje temelji se na kratkotrajnom, koncentriranom djelovanju topline na usko ograničenom području kože. Keramička dodirna površina bite away® uređaja se postavlja na mjesto uboda ili ugriza na koži i zagrijava se nekoliko sekundi do oko 51°C. Pritom se potiču reakcije tijela koje ublažavaju bol i svrbež. Ako se primijeni odmah nakon ugriza ili uboda, simptomi se često u potpunosti mogu spriječiti. Ako se s primjenom započne i nešto kasnije, simptomi se mogu brže povući.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Elektronički uređaj bite away® je vrlo jednostavan za uporabu, a zahvaljujući djelovanju bez kemikalija, pogodan je za svakoga. Tako je prikladan i za trudnice, alergičare i djecu koja ga samostalno mogu primjenjivati od navršenih 12 godina.

Zahvaljujući prikladnoj veličini u obliku olovke bite away® stane u svaku torbu, pa ga se može primijeniti tijekom bilo koje aktivnosti na otvorenom.

Više informacija pronađite na bite-away.com.

Mario Valentić

Foto: bite away

Učitati još
Zatvori