Little Miss Puu novi je neodoljivi hrvatski baby brend

kocke little miss poo

Little Miss Puu novi je hrvatski brand za djecu i odrasle koji donosi originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima, od najmlađih do najstarijih uzrasta, i koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu.

little miss puu_amb_s-16

Drvo kao glavni nositelj ovih proizvoda, kako kažu u Little Miss Puu, najbolje sažima najljepše uspomene. Kao divan detalj na polici, kutija praktične namjene ili vlastita drvena kockasta priča za igru, Little Miss Puu proizvodi ekološki su orijentirani, a izborom drva od lipe te netretiranjem drva kemikalijama, prilagođeni i najmanjim uzrastima.

little miss puu_amb_s-19

Poput pravih pričopričalica (‘storytellers’), Little Miss Puu kocke pričaju priču o počecima; počecima života i počecima ljubavi koja traje zauvijek. Na originalan i atraktivan način, dolaze u boji drveta, ali i boji po želji pružajući tako u potpunosti mogućnost prilagodbe ovih kocaka i do najsitnijih detalja.

little miss puu_amb_s-20

Little Miss Puu kocke pričopričalice dostupne su u tri verzije i dvije dimenzije. Veličine osam i devet centimetara, ove kocke mogu ispričati tri različite priče u kojima upravo vi, vaša djeca ili omiljene osobe postaju glavni likovi. Ukoliko želite zabilježiti datum, vrijeme i mjesto rođenja vašeg djeteta, Little Miss Puu predlaže ‘BB/ Birth Brick’ kocke. Vjerujući u bajkovite romanse kreirali su i kocke ‘Once upon a time’ koje vaše dijete stavljaju u glavnu ulogu, u priču u kojoj glavni lik živi u dvorcu, u ulici u kojoj živi i inače sa svojom obitelji.

little miss puu_amb_s-57

Ukoliko pak želite proslaviti onu ozbiljniju, odraslu ljubav tu je’Love story’ kocka koja može nositi datum vašeg vjenčanja ili upoznavanja, inicijale ljubavnog para, stihove najdraže pjesme i sl.

little miss puu_amb_s-100

Nastale iz ljubavi prema najnježnijim ljudskim bićima, onim najmanjima, Little Miss Puu ‘storyteller’ kocke na svega šest stranica i u raznim bojama pričaju onu iskonsku priču o svakom pojedincu. Uz njih stara izreka ‘kocka je bačena’ zaista postaje stvarnost. Pobrinite se samo da bude bačena na pravu stranu kako bi svi mogli pročitati što ste dobili.

little miss puu_amb_s-104

Više o brandu Little Miss Puu možete saznati na službenoj Facebook stranici.

little miss puu_amb_s-105

Foto: Bogdan Kijanica

0