Leggybuddy igračke za nezaboravne dječje uspomene

leggybuddy7

Poznato je da djeca istražuju svijet koji ih okružuje kroz igru, zbog čega su kvalitetne igračke koje će vaši mališani doista i voljeti vitalan element dječje sobe. U dinamičnoj okolini koja nas na dnevnoj bazi okružuje, ponekad se najljepše vratiti osnovama, a upravo takve igračke, ručno pletene kakve su nekoć dolazile iz vrijednih ruku naših baka, potpisuje mali švicarski brend Leggybuddy.

leggybuddy3

Igračke brenda Leggybuddy već su zapele za oko modnim tiskovinama i magazinima za bebe i djecu kao što su Vogue, Harper’s Bazaar, Milk i BabyBook, a glavna kreativna snaga koja iza njih stoji je Hrvatica sa švicarskom adresom Suzana Pezo Sommerfeld, magistrica modnog dizajna i grafičke tehnologije te ponosna vlasnica dizajnerske agencije u Švicarskoj.

leggybuddy10

Kreirajući svoje prve Leggybuddy igračke, Suzana je na umu imala sve one medvjediće, lutke ili čak dekice uz koje smo odrasli i koje mnogi od nas još uvijek čuvaju kao dragocjenu uspomenu iz djetinjstva. Upravo takvu igračku željela je stvoriti i sama; leggybuddyja koji će djetetu postati prijatelj za cijeli život i igračku koja neće samo stajati po strani i na kraju biti bačena.

leggybuddy4

Rezultat su simpatične heklane lutkice, slatki miševi, žabe i kravice dugačkih ruku i nogu, koje će djeci pružiti bezbroj sati provedenih u zabavi. Groggy Froggy, Dora i Alba, neki su od likova iz neodoljive Leggybuddy kolekcije, koja se ponosi prirodnim materijalima od kojih je izrađena, pamuka i vune.

leggybuddy6

Leggybuddy junaci i heroine mogu se presvlačiti u drugu odjeću, mogu biti ono što jesu – dječja igračka ili pak šarmantna dekoracija za dječju sobu, a mnogi ih daruju kao originalni poklon za rođenje djeteta ili male rođendane.

leggybuddy5

Svaki leggybuddy je unikatni, ručno rađeni primjerak, koji podjednako zabavlja djecu, kao i njihove roditelje. S njima se stvaraju uspomene po cijelome svijetu, a slogan ‘Feels like family’ podsjetnik je topline doma i bliskih obiteljskih veza koji nam svima s vremena na vrijeme zatreba.

leggybuddy

Više o ovim igračkama, koje prodaju razni dječji dućani po Europi, kao i poznata pariška concept trgovina Colette, saznajte u Leggybuddy webshopu i na Facebook stranici brenda.

leggybuddy2

Foto: Leggybuddy

0