Dječji krevetić koji se po želji mijenja

Dječji krevetić koji se po želji mijenja

Male stvari Leander krevetić

Jedna od najvažnijih prednosti namještaja u dječjoj sobi je mogućnost njihove multifunkcionalnosti, pogotovo kad se radi o krevetiću. Kako beba raste, mijenjaju se i njene potrebe, zbog čega su najzanimljiviji oni krevetići koji mogu mijenjati svoj izgled, a time i funkciju. Tako može potrajati i nekoliko godina i jako je zgodno za sve obitelji koje su ograničene prostorom ili ne žele kupovati više odvojenih komada.

Male stvari Leander krevetić

Takav je i Linea krevetić za bebe brenda Leander, mjesto gdje dobar i siguran san počinje. Ako zamislite da je kolijevka više od dijela namještaja i mjesto gdje vaša bebe skuplja energiju za istraživanje svijeta, onda će vas zaintrigirati krevet koji ujedinjuje dizajn, funkcionalnost i dodatke. Stoga se možete početi igrati s elementima i bojama kreirajući sigurnu i udobnu bazu za vašu bebu.

Male stvari Leander krevetić

Leander Linea krevetić nije samo kolijevka – ona raste zajedno s bebom. S novorođenčetom koristite podignuti položaj za bebe, kada naraste i ojača spustite bazu u položaj za veće dijete. A kada postane još veće i dobije super moći, jednostavno uklonite jednu stranicu kolijevke.

A Linea kolijevka za bebe može se pretvoriti u otmjenu sofu koja jednako dobro pristaje dječjoj sobi ili dnevnom boravku. Uz to pruža otvorene mogućnosti za igru bojama i izričajima. Zabavite se i spojite boje kako vam god odgovara – na plahtama, poplunima, madracu ili baldahinu.

Male stvari Leander krevetić

Linea krevetić možete pronaći u trgovini Male stvari – njihovom web-shopu ili na adresi Remetinečka 5A, 10020 Zagreb.

Foto: Leander

Učitati još
Zatvori