Kylie Jenner je dirljivim videom na Instagramu potvrdila da je trudna

Kylie Jenner je dirljivim videom na
Instagramu potvrdila da je trudna

Američki tabloidi posljednjih tjedana raspisali su se o tome da Kylie Jenner i Travis Scott čekaju drugo dijete, a sada je stigla i službena potvrda. Reality zvijezda i make up mogulica je prije nekoliko sati na Instagramu objavila dirljiv video u kojem je potvrdila da je drugi put trudna.

Kylie Jenner očekuje drugo dijete

Video u trajanju od 90 sekundi započinje s pozitivnim testom za trudnoću, a zatim se kadar prebacuje na repera Travisa Scotta koji s osmijehom od uha do uha grli Kyliein trbuh. Snimka se nastavlja s odlaskom na prvi ginekološki pregled, na koji su Kylie i Travis poveli svoju trogodišnju kći Stormi.

U videu možemo vidjeti da je upravo Stormi svojoj baki Kris Jenner priopćila da će dobiti još jedno unuče, dok je Kylie kamerom zabilježila njenu dirljivu reakciju. Ubacila je i nekoliko kadrova s proslave svog 24. rođendana, trenutak kad je prvi put čula bebine otkucaje srca na ultrazvuku, a sve završava s malenom Stormi koja ljubi mamin rastući trudnički trbuščić i govori da stiže beba.

Sudeći po komentarima, malo tko je ostao imun na Kylieinu dirljivu objavu o drugoj trudnoći. Video koji je rasplakao mnoge možete pogledati u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori