Kreveti koji će iskreno oduševiti vaše klince

mathy by bols2

Polazeći od točke da je djetinjstvo ključno vrijeme za oblikovanje pojedinca i da je ono barem upola provedeno u spavaćoj sobi, belgijski dizajnerski studio Mathy by Bols specijalizirao se za proizvodnju dječjeg namještaja. Njihovi kreveti sve su samo ne obični, a u njima se spava, ali i igra, uči i mašta.

Ovaj eco-friendly namještaj odlikuju jedinstveni stil i visoka kvaliteta, a svaki njegov komad nastao je u rukama stručnjaka koji svakodnevno blisko surađuju s poznatim belgijskim dizajnerima. Svi zajedno s velikim entuzijazmom stvaraju sobe za bebe, djecu i tinejdžere i na tržištu nude različite kolekcije originalnog namještaja i dodataka za sobu.

mathy by bols

Zvijezde njihove ponude svakako su kreveti, koji će pomoći djetetu da u svojoj sobi za sebe stvori jedan sasvim magičan svijet. Tu su oni u obliku šatora, željezničkog vagona, kamp kućice i prikolica, a kreveti na kat dolaze u kombinaciji koja podsjeća na modernu kućicu na drvetu. Za dizajnere je svako dijete drugačije, pa individualno pristupaju svakom kupcu, nudeći mu širok spektar namještaja koji odgovara svakom tipu djeteta. Bilo da je ono sanjar, obožavatelj sporta, avanturist ili romantičar, Mathy by Bols ima krevet po mjeri svake dječje osobnosti. Kako i gdje ga naručiti, moguće je saznati putem upita na stranici studija.

mathy by bols4

mathy by bols7

mathy by bols3

mathy by bols5

mathy by bols8

Foto: Mathy by Bols

0