Ovaj preslatki personalizirani baby paket izmamit će osmijeh novim roditeljima

Ovaj preslatki personalizirani baby paket
izmamit će osmijeh novim roditeljima

Personalizirani baby paket Kozmetike Afrodita je poklon s potpuno osobnim dodirom i promišljen dar za ljubav i najodgovorniju njegu od prvog dana.

Iznenadite roditelje i njihove najmlađe personaliziranim baby paketom Kozmetike Afrodita. Poklonite uspješnice za njegu Baby & Mom Natural s ispisanim imenom djeteta u sasvim osobnom poklon pakiranju, koji sadrži šampon i kupku, 100 posto prirodnu mast i 100 posto prirodno bademovo ulje te čestitku s jedinstvenom porukom. Dobre želje i misli možete sami ispisati na personaliziranu karticu ili će Afrodita isto otisnuti po vašoj želji. 

Personalizirani baby paket kao poklon koji će se pamtiti

Personalizirani baby paket Kozmetike Afrodita posebne dane će učiniti još ljepšim iskustvom za nove roditelje. Baby linija Kozmetike Afrodita stvarana je za nježnu dječju kožu, za dragocjene trenutke i vrlo posebnu vezu koja traje cijeli život. Za potpuno iznenađenje personalizirani poklon jednostavno pošaljite na adresu primatelja poklona! Proizvodi za njegu u prekrasnoj personaliziranoj poklon kutiji i kartica s vašom osobnom posvetom bit će dostavljena izravno na navedenu adresu.  

Sve proizvode za njegu sa imenom djeteta, zajedno sa karticom s osobnom porukom, dostavlja se u prekrasnoj personaliziranoj poklon kutiji. Ona je idealna i za daljnju uporabu – za spremanje prvih uspomena na posebne događaje i drugih dragocjenosti iz najranijeg djetinjstva. Radi se o poklonu sa posve osobnom notom, upotrebljivim i istovremeno vrlo posebnim i unikatnim darom. 

Kozmetika Afrodita veliku pozornost pridaje sastojcima u svim svojim proizvodima. Posebno to čini u dječjoj liniji koja sadrži dermatološki, pedijatrijski i oftalmološki ispitane formule koje ne sadrže parabene, parafin, silikone, umjetna bojila i SLS / SLES. 100% prirodni sastojci uz iznimne formule osjetljivoj dječjoj koži daju učinkovitu zaštitu i vrhunsku njegu. Dodir je prvi kontakt s djetetom i zato treba biti savršeno prirodan i nježan. 

Personalizirani baby paket Kozmetike Afrodita ekskluzivno je dostupan samo u internetskoj trgovini Afrodita Cosmetics i Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Trg Drage Iblera 10).  

Foto: PR

Učitati još
Zatvori