Kourtney Kardashian i Travis Barker objavili su prve fotografije sina Rockyja
Kourtney Kardashian i Travis Barker objavili su prve fotografije sina Rockyja

Kourtney Kardashian i Travis Barker objavili
su prve fotografije sina Rockyja

Reality zvijezda Kourtney Kardashian Barker i bubnjar grupe Blink-182 Travis Barker, prije sedam tjedana postali su roditelji dječaka Rockyja, a sada su po prvi puta svijetu odlučili pokazati njegove fotografije.

Odjeven u crno, par se mazi sa svojim djetetom ispred božićnog drvca, prvo na grupnoj fotografiji, a kasnije na pojedinačnim fotografijama, na kojima se također vidi Kourtney kako doji svog sinčića, uz naslov zajedničke objave “ROCKY “.

Podjetimo, najstarija sestra iz klana Kardashian vijest o trudnoći obznanila je usred koncerta svoga supruga u Los Angelesu, držeći natpis na kojem je pisalo “TRAVIS I’M PREGNANT” (Travise, trudna sam).

Par koji se vjenčao 2022., na zabavi za otkrivanje spola u lipnju, pak, otkrio je kako očekuju dječaka. Roker je potom progovorio o svom sinu u podcastu One Life One Chance with Toby Morse kada je i ‘slučajno’ otkrio ime nazvavši ga Rocky.

Kourtney Kardashian i Travis već su roditelj šestero djece. Reality zvijezda ima sinove Reign Astona (8) i Masona Dasha (13) te kćer Penelope Scotland (11) s bivšim partnerom Scottom Disickom. Barker je već otac sina Landona (20), kćeri Alabame (17) i pokćerke Atiane De La Hoye (24) s bivšom suprugom Shannom Moakler.

Vijest o dolasku njihova sina na svijet posebno je emotivna jer su supružnici pokušavali začeti umjetnom oplodnjom, a nakon niza bezuspješnih pokušaja odustali od nje.

Nikad ne znate što vam sutra nosi, a mi nismo izgubili nadu da nam se beba još može dogoditi. Dotad je najvažnije da budemo sretni zajedno i dobri roditelji svojoj djeci, izjavila je Kourtney Kardashian jednom prilikom.

Foto: Instagram (@kourtneykardash)

Učitati još
Zatvori