Kate Middleton prvi put pokazala trudnički trbuščić

Kate Middleton prvi put pokazala
trudnički trbuščić

kate-middleton-1

Vijest da će se kraljevska obitelj proširiti za još jednog člana raspametila je, po običaju, britansku javnost, ali i ostatak svijeta. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea miljenici su publike stoga se sada s velikim iščekivanjem prati svaki korak mlade mame.

Kate Middleton se vraća obavezama

Kate je nakon objave treće trudnoće početkom rujna prvo morala otkazati sve službene dužnosti zbog snažnih mučnina, a sada se polako vraća obavezama, na radost njenih obožavatelja. Prije nekoliko dana bila je domaćica velikog događanja u Buckinghamskoj palači, no sve je razveselilo pojavljivanje na promociji drugog nastavka filma Paddington gdje je čak i zaplesala s glumcem u kostimu simpatičnog medvjedića. Tako je Kate postala gost iznenađenja za svu djecu kada je na peron stanice Paddington zakoračila ruku pod ruku s prinčevima Williamom i Harryjem.

kate-middleton-2

Beba se očekuje na proljeće sljedeće godine

Event je obilježen i viješću da je kraljevska obitelj napokon otkrila kako se rođenje brata ili sestre malenih Georgea i Charlotte očekuje u travnju 2018., dok su se brojni mediji raspisali o novoj, kraćoj frizuri Kate Middleton. Odjevena u ružičastu haljinu dizajnerice Orle Kiely i crne salonke, trbuščić je strateški pokrivala crnom torbicom, no spretni su fotografi ipak uspjeli uloviti nekoliko prvih trudničkih fotografija.

Kate Middleton

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori