Hrvatski brend Judita’s World ima božićnu verziju eko dječjih posudica za hranu

Hrvatski brend Judita’s World ima božićnu verziju eko dječjih posudica za hranu

S hrvatskim brendom Judita’s World, iza kojeg stoji obitelj Krajačić, upoznali smo vas prije nekoliko mjeseci kada smo vam predstavili njihove eco-friendly dječje posudice za hranu.

Iza brenda stoje supružnici Irina i Marko Krajačić i njihova kćer Judita, a njihovi tanjurići i posudice od bambusa su odlično zdravo rješenje za bebe i djecu. Uz to, prihvatljivi su i za prirodu.

Eco-friendly posude od bambusa

Tanjuri i posude napravljeni su od 100% organskog bambusa koji je biorazgradiv, može se reciklirati te je uzgojen bez upotrebe pesticida i herbicida. Ne sadrže toksične spojeve niti premaze što ih čini savršeno sigurnim za djecu. Posudice se mogu koristiti dugi niz godina, a nakon upotrebe mogu se reciklirati. Dodatni je plus što se mogu zalijepiti za hranilicu ili stol te se time onemogućuje djetetu da posudu prevrne ili baci na pod.

S obzirom da se bliži Božić, iz Judita’s Worlda pripremili su limitiranu božićnu verziju tanjurića za najmlađe. Set za hranjenje namijenjen je za djecu od 6 mjeseci starosti nadalje. Sastoji se od tanjurića u obliku bora, silikonskog podloška, vilice i žličice od bambusa, a za 150 kuna ga možete naručiti putem službenog web shopa.

Foto: Judita’s World, Facebook

Učitati još
Zatvori