Još jedna stylish celebrity mama

Još jedna stylish celebrity mama

Molly Sims

Molly Sims jedna je od omiljenih celebrity mama. 44-godišnji model i glumica početkom je godine rodila treće dijete u braku s filmskim producentom Scottom Stuberom. Maleni Grey Douglas sada ima sedam mjeseci, kćerkica Scarlett May dvije godine, a najstariji je petogodišnji Brooks Alan.

Poznata kao supermodel iz susjedstva, Molly je svoju uspješnu karijeru malo usporila kako bi se mogla posvetiti obitelji, ali se ubrzo bacila u poduzetničke vode. Pokrenula je blog na kojem, kao i na Instagram profilu, s pratiteljima koje broji u stotinama tisuća dijeli crtice iz života, neke svoje najdraže rituale i proizvode. Napisala jedan bestseller The Everyday Supermodel, a druga knjiga nazvana Everyday Chic na police dolazi u listopadu. Dok se u prvoj knjizi bavila sa savjetima vezanim uz izgled i otkrivala svoje tajne vezane uz prehranu, njegu kože i kose, vježbanje te stil, sada će svim obožavateljima predstaviti sve vezano uz dekoraciju doma.

Ljubiteljica boho stila

Često je se može vidjeti na druženjima eventima drugih uspješnih mama, kao što su Rachel Zoe, Jessica Alba ili Gwyneth Paltrow gdje najčešće blista u boho izdanjima. Za posljednji event, lansiranje jedne od novih kolekcija The Honest Company, odabrala je dugu bijelu haljinu, izvezenu maslinastozelenu jaknicu i hit mrežastu torbu. S besprijekornim minimalim make up-om, look je zaokružila s dvije riblje kosti.

Molly Sims

Za neobavezniju šetnju gradom, također s malenom Scarlett May u naručju, odabrala je kombinaciju traper košulje i kratkih hlača te megapopularne Birkenstock natikače. Razbarušena punđa i sunčane naočale zrcalnih stakla uklopili su se u ovaj neobavezan look.

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori