Joolz Day5 – nova, peta generacija omiljenih dječjih kolica dostupna je u Hrvatskoj
Joolz Day5 – nova, peta generacija omiljenih dječjih kolica dostupna je u Hrvatskoj

Joolz Day5 – nova, peta generacija omiljenih dječjih kolica dostupna je u Hrvatskoj

Iako ništa ne može zamijeniti roditelja i njihov zagrljaj, Joolz je kreirao kolica koja pružaju udobnost, zaštitu i toplinu,poput roditeljskog zagrljaja. Mekana i udobna košara, sjedalica koja se može postaviti u potpuno ležeći položaj i mnoge druge sitnice na novim Day5 kolicima pobrinut će se da vaše dijete bude u “dobrim rukama”.

Joolz Day5 Sandy taupe 7.2

Joolz Day5 – nova, peta generacija omiljenih kolica

Joolz Day5 ima jedinstveni, patentirani sustav nagiba sa šest položaja sjedala (tri okrenuta prema roditeljima i tri prema smjeru vožnje). Sjedalo možete spustiti jednom rukom i jednim glatkim pokretom u potpuno ravan položaj za spavanje bez ometanja sna. Potpuno ravan položaj spavanja zapravo je ergonomičniji u usporedbi s takozvanim ‘sjedalom za spavanje’ koje često vidite kod drugih marki kolica.

JOOLZ Day5
Joolz Day5 Full Flat Position

Funkcionalnost i dizajn

Meke tkanine, udoban madrac s prostranom košarom, udobno sportsko sjedalo i podstava uz kvalitetne kotače jamče udobnost pri svakoj vožnji. Uz to, novi dizajn i izgled krovića koji se dodatno proširuje, uz UPF50+ zaštitom od sunca nepogrješiv su odabir.

Zahvaljujući robusnom sjedalu i naslonu, mekano podstavljenoj jedinici sjedala i pojasevima sa zračnim jastučićima, sjedalo se savršeno prilagođava kako bi poduprlo djetetova leđa, bokove i noge na svim pravim mjestima, osiguravajući udobnost. Beba se postavlja u oslonac i optimalno uspravan ili spušten položaj. Ovo naglašava važnost održavanja pravilnog držanja kod beba jer može poboljšati cirkulaciju krvi i spriječiti naprezanje leđa u svim različitim položajima sjedenja.

JOOLZ DAY5

Dizajn prilagođen svima

Rotirajući oslonac za noge optimizira položaj sjedenja za djecu. Možete ga pomicati gore ili dolje jednom rukom. Beba može udobno sjediti s ispruženim nogama umjesto da klizi prema dolje. Omogućuje lakše kretanje djeteta, slobodnije, ali istovremeno i sigurnije. Sjedalo raste s bebom i može se prilagođavati uz pomoć pojasa i okretnog oslonca za noge te je prikladno za djecu do 22 kilograma, otprilike do 4 godine. Ako trebate malo veću visinu, u ponudi je i adapter za viši položaj košare. Tako ćete i vi doći do svog mališana bez naprezanja leđa.

Joolz Day5

Joolz Day5 se jednostavno koristi, lako se postavlja košara i sportsko sjedalo, a konstrukcija od 12 kilograma sa sportskim sjedalom jednostavna je za prenošenje. Također, ima i veliku košaru za kupovinu nosivosti do 10 kilograma.

Prirodni materijali

TENCEL™- Liocel je naziv materijala koji se dobiva od obnovljivih izvora, uglavnom od stabla eukaliptusa. Proizvodi se korištenjem ekološki prihvatljivog procesa koji smanjuje količinu otpada i potrošnju vode. Nježan je prema koži, što ga čini izvrsnim izborom za osjetljive tipove kože. Tencel™-Liocel ima prirodna svojstva upijanja vlage, što mu omogućuje učinkovito upijanje i otpuštanje vlage. Pomaže u održavanju tijela hladnim i suhim, a ima i prirodna antibakterijska svojstva koja smanjuju rast bakterija i alergena. Može se prati u perilici, zadržava oblik i boju nakon više pranja i ne gužva se lako.

JOOLZ DAY5 (2)

Pratite Baby Center službeni Instagram profil koji svakodnevno informira svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori