Insta mama: James Kicinski-McCoy

Za savršeni početak Insta mama rubrike donosimo vam James Kicinski McCoy, mamu, blogericu, stilisticu, vlasnicu i koordinatoricu dućana i osnivačicu online časopisa Mothermag.com, koja se od 2008. u blogosferi krije iza imena Bleubird.

James je transparentni primjer moderne mame koje uz onu majčinsku ulogu, uspješno nosi i ulogu poslovne žene. Sve je započelo blogom Bleubird Vintage (danas: Bleubirdblog) koji joj je tada služio kao prostor za promidžbu nje kao stilista i istoimenog dućana. Postepeno, broj sljedbenika je rastao, a njezin blog razvio se u lifestyle blog ispunjen toplinom veliki dio kojega je uvijek zauzimala i njezina majčinska uloga.

Danas, iza sebe, osim uspješnog bloga kojim je 2008. godine započela svoju kreativnošću obojenu karijeru, ima i online lifestyle časopis Mothermag posvećenog majkama koji jednaku količinu pažnje daje njihovoj majčinskoj ulozi i njima kao ženama. Uz savjete vezane za majčinstvo, Mothermag je ispunjen člancima o modi, ljepoti, interijerima, hrani i putovanjima što ga čini zanimljivim štivom za sve žene.

Two Son, multibrend dućan, osnovala je i koordinira zajedno sa svojim suprugom i dvoje prijatelja. Selektivna ponuda Two Son dućana nudi žensku i mušku odjeću, kozmetičke proizvode i detalje za uređivanje interijera i refleksija je zajedničke strasti ova dva para za kvalitetom, minimalizmom i izvrsnim dizajnom.

Njezin koloristički savršeno kooordinirani Instagram profil (@bleubird) odraz je njezinog prepoznatljivog stila, kako osobnog tako i onog u interijerima, u kojem se minimalizam spaja s americana i boemskim stilom 70-ih. Instagram kolekcija momenata iz njezinog života ispunjena je putovanjima, slikama interijera, modnim kombinacijama i, naravno, toplim trenucima iz njezinog obiteljskog života.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

0