Kako ove jeseni urediti dječju sobu?

hm kids

Početak rujna definitivno je posvećen djeci, za koju je to ujedno početak novih avantura u vrtićima i školama. Baš kao što ih novom odjećom, obućom, ruksacima, bilježnicama i knjigama opremate za novu sezonu, make over biste mogli organizirati i u dječjoj sobi, koja će s dolaskom jeseni zablistati novim sjajem. U tome ove sezone pomaže H&M Home, u čijim kolekcijama od ove godine uživaju i hrvatski kupci. H&M Home u svoju je ponudu uvrstio obilje novih proizvoda, uz koje će dječja soba doživjeti simpatičan preobražaj.

hm kids3

Nova H&M Home kolekcija od svake će dječje sobe napraviti pravo malo carstvo, u kojem će klinci iskreno uživati provoditi vrijeme, a snovi će im sasvim sigurno biti mnogo slađi.

Baš kao i u bilo kojoj drugoj prostoriji doma, dojam dječje sobe postat će drugačiji ako, primjerice, promijenite zavjese i za nih izaberete neku drugu boju ili uzorak. Zavjese možete dati šivati ili ih jednostavno kupiti gotove i zatim prilagoditi prostoru. Ove jeseni zamjetan će biti trend nježnih i pastelnih tonova koji će pridonijeti opuštajućoj atmosferi, a upravo takve boje dominiraju i zavjesama. Priču možete stilski nadopuniti i drugim tekstilima, poput dječje posteljine, kojom također vladaju blijedi tonovi ružičaste boje, siva i mint zelena.

hm kids2

Sjećate li se zelenih tepiha s prometnim stazama koji su se u prošlosti mogli naći u većini dječjih soba? Njihovim motivima u novoj se sezoni poigrava i H&M Home te ih rekreira u nešto smirenijem koloritu kojim će se savršeno uklopiti u svaki stil sobe vaših najmlađih, a simpatične prometnice krase i posteljinu.

Osim tekstila, poznati brend svim roditeljima nudi i privlačna rješenja za organizaciju i pohranjivanje gomile igračaka i drugih sitnica koje okupiraju pažnju mališana, a najčešće završavaju razbacane po podu. Police u obliku kućica, funkcionalne zidne vješalice s pretincima, kutije i košare za pohranu s grafičkim motivima, samo su neke od ideja kako se uhvatiti u koštac s dječjim stvarima. U galeriji pogledajte najbolje nove H&M komade za dječju sobu.

0