Helen Doron vas poziva na svoj Family Day

h1

Učenje engleskog jezika u ranoj fazi života djeci daje znatnu početnu prednost. Omogućite svom djetetu učenje po metodi koja potiče cjelokupni razvoj, dokazanoj na gotovo dva milijuna djece. Prije 30 godina jezikoslovka i edukatorica Helen Doron revolucionirala je podučavanje engleskog kao stranog jezika razvivši metodu koja imitira način na koji bebe uče materinski jezik. Danas je Helen Doron English međunarodna franšizna mreža razvijena u više od 30 zemalja, a približno dva milijuna djece govori engleski zahvaljujući Helen Doron.

helen1

Učenje mora biti zabavno, glavni je moto metode Helen Doron Early English. Kod djece je u procesu učenja igra izrazito važan faktor. Prema narodnoj poslovici, dijete ne radi ono što je već naučilo, nego naprotiv – uči ono što je već pokušalo. Tečajeve Helen Doron razvili su stručnjaci s velikim iskustvom u podučavanju engleskog jezika, a vode ih posebno kvalificirani učitelji. Helen Doron English fokusira se na poticanje svih osjetila i kreiranje prirodnog okruženja u kojem djeca svladavaju engleski naglasak, izgovaraju svoje prve engleske riječi i usvajaju vokabular. Sve se radi uz glazbu, pokrete i igru. Dijete je sretno kad se može igrati, kretati i pjevati – a najsretnije kad može sve troje zajedno.

Kako ova metoda ne uključuje tradicionalnu razrednu nastavu, djeca ne osjećaju stres i strah od ocjenjivanja. Pogreške se ispravljaju u pozitivnoj atmosferi tako da nemaju osjećaj da su pogriješila ili da nešto nisu učinila dobro. Helen Doron Family Day – prilika da nas upoznate Helen Doron je prirodna i učinkovita metoda upijanja jezika u prirodnom okruženju bez naglaska na gramatička pravila. Ove godine Helen Doron škole iz Zagreba organiziraju Helen Doron Family Day koji će se održati u subotu, 24.9.2016., kod kružnog toka i dječjeg igrališta na Bundeku, od 10 do 18 sati.

helen doron post 2

Na Helen Doron Family Dayu roditelji i djeca moći će sudjelovati na besplatnim oglednim satovima engleskog jezika po Helen Doron metodi, informirati se o tečajevima, načinu rada i upisima. Tu je i pregršt zabavnih sadržaja za cijelu obitelj. Prisjetit ćete se dječjih igara poput crne kraljice, gumi – gumija, graničara, skakanja u vrećama, potezanja užeta i slično. Dok će se jedni igrati drugi će vježbati svoju kreativnost kroz crtanje, plesanje i glumu, a učiti ćete biti i ekološki osvješteni kroz izradu predmeta od recikliranih materijala. U pauzama između oglednih satova, radionica i igre opuštati će se uz Helen Doron filmske projekcije.

Uvjerite se da i vaše dijete lako može naučiti engleski jezik i pritom se zabaviti! Dođite na besplatan ogledni sat u najbliži centar Helen Doron na jednoj od 30 lokacija u cijeloj Hrvatskoj. Prijavite se putem web-stranice www.helendoron.hr.

0