Mala škola yoge za djecu i tinejdžere

 

yoga za djecu slider

U Gaia Yoga školi već se nekoliko godina redovno održavaju satovi yoge za djecu i tinejdžere. Kao nastavak ovih aktivnosti, u proljeće Gaia donosi i novost – Malu školu yoge za djecu i tinejdžere.

Cilj je proljetne školice, koja će se održavati kroz 4 subote u ožujku, upoznati djecu i tinejdžere sa osnovama yoge i dati im mogućnost da u kratkom vremenu savladaju vježbice koje već narednog dana mogu upotrijebiti i uz pomoć njih osjetiti pozitivne promjene.

post yoga

Benefiti yoge za djecu, kao i pomoć yoge u postizanju dobrih školskih rezultata već su višestruko dokazani, a satovi yoge za djecu i tinejdžere zabavni su i dinamični, dok istovremeno sadrže sve glavne elemente yoge. U skladu s time, i Mala škola yoge na zabavan će način približiti ova drevna znanja djeci.

Nakon završetka proljetne školice, moguće je i nastaviti vježbati priključivanjem redovnim grupama. Škola je podijeljena na 4 vikenda i 4 teme, moguće je upisati cijeli set ili se uključiti samo na odabrane teme, odnosno pojedine vikende:
5.3. Yoga za poboljšavanje koncentracije
12.3. Yoga za zdravu kralježnicu
19.3. Yoga za opuštanje – disanje i relaksacija
26.3. Yoga za jačanje mišića – Yoga gym

yoga tekst

Termini su subotom – u 17 sati za mlađu djecu i u 18 sati za tinejdžere. Instruktori koji su osmislili, a ujedno i provode školu su Ivana Crnčić (ambasadorica Rainbow kids yoga metode i certificirana instruktorica yoge) i Andrija Bosanac Schroetter (certificirani instruktor yoge i yin yoge). Sve dodatne informacije i kontakte potražite na Facebook stranici.

Foto: Instagram, Shutterstock

0