Fantastične igračke od papira za sve uzraste

U zagrebački dućan Dizajnholik stigle su su fantastične, imaginativne i didaktičke igračke u kojima ne znamo tko će više uživati – odrasli ili djeca! Nizozemski Studio Roof, prije znan pod imenom Kids on Roof već cijelo desetljeće stvara predmete s kojima (i u kojima) djeca odlaze u novi, maštoviti didaktički svijet.

roof post 4

post 1

Prvi i sada već kultni proizvod im mogućava baš to – stvaranje posebnog njihovog svijeta u kartonskoj kući dizajniranoj po mjeri djeteta. Tu legendarnu kuću slijedili su konji, psi, drveća, još kuća za lutke da bi 2013. počeli raditi i namještaj za dječje sobe.

roof post 10

roof post 8

Njihovi proizvodi popularni su diljem svijeta i velika potražnja nagnala ih je da paralelno kreiraju dvije linije za djecu – liniju ‘Paper Creative Collection’ koju sačinjavaju 3D objekti i igračke od papira za sve uzraste te liniju ‘Living Collection’ koju čini namještaj i dodaci za dom.

roof post 9

roof post 3

Proizvode možete u Zagrebu naći u dvorištu na adresi Ilica 11 ili u web shopu dućana Dizajnholik dok sve novosti oko proizvoda možete saznati prateći i Facebook stranicu Studio Roof.

roof post 5

roof post 6

roof post 7

roof post 11

Foto: Studio Roof

0